Beauty-percek: Csak azok a táskák ne lennének!

Na, van az a táska, aminek kifejezetten örülök, de ezeket jellemzően nem a szemem alatt hordom. Sajnos a kor, meg a gyerek miatti kialvatlanság egyenes arányban áll a szem alatti duzzanatok, alias táskák méretével. Sajnos. Mert így tisztán látja mindenki, hogy mennyire nyúzott az ember (lánya), és ha nem dobsz fel egy sminket, akkor kétségbeesetten kérdezik, hogy “jól vagy, olyan nyúzott vagy”…haha, korrektor nélkül egy lépést sem.

Nyilván a duzzadt szemhéj és szem alatti táskák kezelhetőek, kívülről és belülről is. Közhely, de az alvás csodákra képes. Tessék a Netflixet időben kikapcsolni, és éjfél előtt ágyba kerülni. Aztán nagyon sok folyadék kell, meg egy jó masszőr, aki a nyirokmasszázsban is otthon van…ergo kihajtja azt, ami kihajtható. Ha egyik sem megoldható, akkor legalább kívülről tegyünk érte jó kis krémekkel.

A Clinique All About Eyes Rich szemkörnyékápolója méltán olyan népszerű. Gyorsan felszívódó gél, remekül hidratál, és kifejezetten üde tekintetet varázsol.

Kissé magasabb kategóriába tartozik az Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex krémje. Valóban gazdag, luxuskrém, tele minden jóval. Szépen kisimítja a szemkörnyéki bőrt.

Nagyon jól árasított a CeraVe Moisturizers szemkrémje, ami a márka kiváló hidratáló termékcsaládjának része. Gazdag texturájú, hidratáló hatású szemkrém.

Ne rettentsen el senkit az Eisenberg Excellence Soin Sublimatuer szemkörnyékáplójának magas ára. Igen, borsos a drága, de nagyon szerettem használni, és 30 ml, tehát az idők végezetéig elég.



2 thoughts on “Beauty-percek: Csak azok a táskák ne lennének!”

  • Nekem 2 éve kb. 43-44 éves korom körül került elő ez a probléma, ráadásul nem is szimmetrikus, amikor van, akkor a jobb oldalon nagyobb. Még szerencse, hogy a szemüveg takarja :). Ahogyan tapasztalom a víz- és hormonháztartással is erősen kapcsolatba hozható. Ami nekem bevált, ha lehet terméket ajánlani, az a Magisterproduct Eyepresso krém zseléje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter