Calvin Klein Euphoria Intense – parfümújdonság

Tisztán emlékszem, amikor 2005-ben debütált a Calvin Klein Euphoria. Óriási hype volt körülötte, ami engem is teljesen beszippantott, vennem is kellett egy üveggel, és nagy örömmel használtam el. Hogy mi tetszett benne? Kifejezetten imádtam az akkor még egyedinek számító balzsamos, krémes fás tónusát, eszméletlen szexinek éreztem benne az orchidea és a lótusz akkordját, pláne ezzel a meleg fás jeggyel keveredve. Ne felejtsük el, ezekben az időkben mindenki Light Blue-t, Gucci II-t fújt, így érthető, hogy a nagy többség “ráugrott”, és innentől nem volt megállás az effajta illatok előtt, rá egy évre Tom Ford tétet emelt, és megjelent a Black Orchid…ugye, ugye? 🙂

Az illat 16 év után sem kopott ki a köztudatból, kisebb-nagyobb sikerrel számos változata megjelent. A Calvin Klein Euphoria Intense nevéből adódóan is mutatja, hogy az alapillat intenzív változata. Az illat hasonló, ugyanakkor mégis más: az Euphoria-ra oly jellemző orchideás jegy megmaradt az illat központjában, ugyanakkor a fás-krémes-púderes alapokat erőteljes pacsuli váltotta fel. A fejjegy gyümölcsös, izgalmasan pezsgő jegyét az Intense változatban a most szuper népszerű fekete ribizli jeleníti meg. Egyelőre nem túl sok vélemény olvasható az illatról, mindenesetre érdemes egy próbát megejteni, pláne azoknak, akik a virágos-gyümölcsös, izgató illatokat szeretik.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter