Beauty-percek: By Terry Sun Cruise nyári kollekció 2016

Az a helyzet, hogy ha van kollekció, aminek magyarországi megjelenését nagyon vártam, az az új By Terry Sun Cruise nyári csodatermékei. Tudom, hogy a By Terry nem éppen pénztárca barát, cserébe viszont olyan tartósságot és minőséget kapunk, amely meggyőz minket arról, hogy érdemes mélyebben a zsebünkbe nyúlni, mert hosszú távon megéri.

SUMMER16-SUNCRUISE-60x80
By Terry Sun Cruise kollekció 2016 nyár

Lelkesen követem By Terry és a Madison Perfumery (magyarországi forgalmazó) facebook és Instagram fiókját, mert rengeteg inspiráló képet, videót, praktikát leshetek el a By Terry termékekkel kapcsolatban. Például rendkívül jó ötletnek tartom, hogy kis videókkal mutatják be, hogyan lehet az egyes By Terry termékeket kombinálni, mit milyen technikával lehet a legjobban felvinni az arcra.

 És hogy mivel nyűgözött le az új Sun Cruise nyári kollekció? Hát a színeivel! Bár meglehetősen nehezen mozdulok ki a komfortzónámból, ha sminkelésről van szó, nyáron előbújik belőlem a bevállalósabb dög, aki ki van éhezve valami igazán jó kis csajos-merész sminkre, ami egyszerű de nagyszerű! Ha van a Sun kollekciónak must have darabja, akkor az a Line Designer vízálló (!) szemhéjtus.

“Grafikus pontosság. Tattoo Print.”

Én, aki körülbelül 20 éve tust használok a szemeim kiemelésére, kipróbáltam már egy-két szemhéjtust, de bizton állíthatom, hogy ezek a By Terry tusok kenterbe vágnak minden más terméket. Kérem szépen, először is a színek: 5 fémes árnyalat, de nem ám a visszafogottakból! Aranyló bronz, kalóz fekete, indigó kék, tengerészkék és türkiz, mind ultra élénk, fémesen csillogó színek. Na és a tartósság: csak húzol egy vonalat a különleges, inkább tinta szerű tusból és a szemhéjadon marad mozdulatlanul, amíg le nem szeded! Tudom, hogy hihetetlen, de kipróbáltam, és igaz! Nemül fel a felső szemhéjra, nem ragad, nem kenődik, bátran lehet vele fürödni, medence mellett feszíteni, a tusvonalad biztosan a helyén lesz. Ellenben nem kell attól félni, hogy nem tudod lemosni, én egy mezei micellás vízzel pikk-pakk leszedtem.

IMG_5557

Paletta rajongók és gyűjtők álmainak netovábbja a kívül-belül csodálatos Sun Designer Palette. Komolyan mondom, minden alkalommal remegő kézzel nyitom ki, nehogy kárt tegyek benne, annyira gyönyörű. Stílusos kis bársony szütyőben kapható kétféle árnyalatban az elsősorban árnyékolásra, bronzosításra és pirosításra készült paletta, de én vettem egy nagy levegőt és bizony ezek mellett szemhéjárnyékolónak is használom, és milyen jól teszem! Primer nélkül is csodásan megmaradnak a színek a szemhéjon is, szerintem igazi nap csókolta sminket lehet így elkészíteni vele, hiszen ugyanazok az árnyalatok köszönnek vissza az orcákon és a szemeken is. Imádom! Valószínűleg életem végéig kitart ez a paletta, mert egyrészt hatalmas (15 g) másrészt nagyon intenzív, szépen pigmentált színeiből alig kell felvinni valamennyit. Nagyon jó befektetés!

 

By-Terry-Sun-Designer-Palette
Két árnyalat: Light & Tan Vibes és Tan & Flash Cruise

Egy jó rúzs is csodákra képes, főleg ha hyaluronban gazdag, amely feltölti az apró mélyedéseket, valamint hidratál és színez is egyben. A kollekcióhoz tartozó Hyaluronic Sheer Rouge rúzsai vizesen csillogó, igazi nyári színek, egy rétegben halványan színeznek, két rétegben erőteljesen dominálnak az ajkakon. Nekem naná, hogy a “narancs koktél” a kedvencem. 🙂

ByTerry_Hyaluronic_SheerRouge_TrioVégül nem lehet nyári By Terry kollekció bronzosító szérum nélkül, amely már jó pár nyári kollekcióban felbukkan, mindig más és más formában.

Terrybly DENSILISS® SUN GLOW az első anti-aging bronzosító, ami elhalványítja a tökéletlenségeket, korrigálja és kisimítja az arcbőrt a csodálatos nyári barnaságot előcsalva. Lágyan fed, mint egy BB krém, korrigál, mint egy alapozó, ragyog, mint egy highlighter és ápol, mint egy szérum. Kisimítja a ráncokat, elfedi tökéletlenségeket és feléleszti az arcbőr színét akár egy bársonyos fátyol.”

By-Terry-Bronzer

Bár én most nyáron is a kedvenc CC krémemet használom, a Sun Glow ránctalanító bronzosító szérummal egy habkönnyű sminket is napbarnított hatásúvá lehet tenni könnyedén.

Érdemes beugrani a Madison parfümériába, és megismerkedni közelebbről a legújabb By Terry sminkkollekcióval, bátran kérjetek tanácsot a Madison munkatársaitól, egy élménnyel lesztek gazdagabbak! Ha pedig sikerült kipróbálnotok/beszereznetek 1-1 darabot, osszátok meg velem tapasztalataitokat.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter