Beauty-percek: Avon karácsonyi ötletek

Van egy nagyon kedves barátnőm, aki nagyon szereti a kozmetikumokat (ki nem) és állandóan az újdonságokat böngészi, de nincs ideje drogériákban szöszölni, és igazából túl drága termékeket sem szeret megvenni, mert nem a családi kasszában erre igen kis szűk keret van elkülönítve. Szerintem sokan vannak így. Az Avon épp ebben nagy. Gyakorlatilag házhoz viszi az elérhető árú kozmetikumokat, katalógusukban, illetve a neten könnyedén kiválasztható, mit is szeretnénk, és mivel nem drágák, ha netalántán nem jönne be valamelyik, nem annyira bosszantó. A karácsonyi kollekciók egyik része épp a legnépszerűbb termékek karácsonyi köntösbe öltöztetett változatát kínálja. Mert ha sokan szeretik, akkor az rossz nem lehet, ugye? Szerintem szép lett ez az ünnepi megjelenés, ajándéknak sem utolsó! Last minute ajándékötlet következik!

Abszolút bestsellernek számít a mattító Avon True kőpúder. Totál hozza azt, amit egy hagyományos púdertől elvárunk. A light medium árnyalat a nagyon világos és nagyon sötét bőr kivételével jó lehet bárkinek. Selymes érzetet ad, nem csomósodik. Nagyon szép az ünnepi csomagolása, ugye? 3149 Ft helyett most 1499 Ft.

Igazán jó ajánlat most az Avon True sminkszett, 1199 Ft-ért (!) kapunk egy 10 ml-s szempillaspirált és egy szemkontúr ceruzát. A ceruza csavaros változat, lehet vele kontúrvonalat is húzni, valamint füstös sminknél árnyalni. 6 árnyalatban kapható, a feketétől az egészen világos bronzos színig. A szempillaspirált mindenki jól ismeri, hiszen az Avon True Super Schock dúsító spirálja az egyik bestseller darabja az Avonnak. Szóval hölgyek, lehet sokkolni a szép dús szempillákkal! 😉

Ha gyorsak vagytok, akkor beszerezhetitek még Karácsony előtt ezeket az ünnepi, limitált darabokat, akár ajándéknak, akár magatoknak. Nézelődjetek az Avononline.hu oldalon!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter