Az űr ihlette illatok – parfümválogatások

Mindenkinek van egy olyan időszaka, amikor kifejezetten érdekli az űr, és a csillagok. Bevallom, én is sokat olvastam e témában és most, hogy gyerekem van, újra és újra előjönnek azok a kérdések, amelyek engem is foglalkoztattak anno. Imádom az űrben játszódó filmeket, érdekel mindenféle összeesküvés-elmélet is e témában, és az is izgat, hogy vajon milyen parfümöket ihletett meg az űr. Közülük válogattam párat.

Naná, hogy az űrséta ihlette a The Library of Fragrance Spacewalk illatát. Fémes tónusok, tiszta jegyek, éteri illat, csakúgy, mint ahogy elképzelnénk. Uniszex, aromás illat, jól árasítva: 30 ml 5420 Ft.

A markáns férfiaknak szánt márka, a Tabac is ugrott egy szintet, és a világűr ihlette Gravity illattal jelentkezett. A világűr végtelen messzesége és miszticizmusa mindig is lenyűgözte az embert: felébreszti bennünk a felfedezés szellemét és a csillapíthatatlan vágyakozást. A Tabac Man Gravity illatos válasz erre a vágyakozásra. Azoknak a férfiaknak szól, akik pontosan tudják, mivel akarják magukat körülvenni egyéni kozmoszukban. A Tabac Man Gravity körbelengi az igényes, két lábbal a földön járó, az élet örömeit élvező férfit, aki különleges, férfias vonzerőt áraszt. A Tabac márkanév, és ezen belül a Tabac Man egyet jelent az érzelmes, elemi erejű illatvilággal. A Tabac Man Gravity az univerzum misztikus vonzerejét tükrözi vissza és minden férfinak átadja ezt a varázst. Egy illat, amely hagyja, hogy viselője megszökjön a hétköznapokból, és eközben energiával, önbizalommal, férfiassággal tölti fel. A lenyűgöző, fás-aromás jegyeket különleges ásványi mélység kíséri a Tabac Man sorozat új illatkompozíciójában. Már az alkotóelemek is sejtetik a Tabac Man Gravity-ben rejlő vonzerőt: a grapefruit édes, kesernyés sziporkázását, a koriander élénk, fűszeres illatjegyeit és a serkentő hatásáról ismert, értékes muskátliolajat. Az egyedülálló Stardust Akkord teszi egyedivé a kreációt: a világűr illata inspirálta, benne a csillagpor-összhang ragyogó aldehidekből, fémes rózsaoxidból, ásványi evernilből és por formájú pézsmából áll. Az illat, amely egy távoli galaxisba, az érzékek misztikus útjára visz magával.

A svéd kult niche márka, a Byredo összeállt az amerikai Travis Scott rapperrel, és kollaborációjukban kiadták a Space Rage parfümöt. Nos, a fogadtatás több mint lehangoló, igazából egy nagy poénnak tekinti az illatot a parfümrajongó közönség, mintsem komolyan vehető darabnak. Az üveg szerintem szemrevaló, biztos, hogy teszek vele egy próbát, de biztos, hogy nem lesz olyan keresett darab, mint a Byredo Gypsy Water, amely a márka egyik bestsellere, megérdemelten.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter