Beauty-percek: Avon februári újdonságok

A február a valentin-nap körül forgott, no meg a bezártságról, de hát ebben élünk már egy éve lassan. Szóval mindenki az otthoni, intim ünneplésre fókuszált, valamint arra, hogy élvezzük az élet apró örömeit. Nos, ez igazán bejött az Avonnal februárban, mert tényleg jól használható újdonságokkal rukkoltak elő.

Nagyon népszerű az Attration parfümpáros az Avonnál, így számos változatot élt már meg. Idén februárra egy tüzes kis párost jelentettek meg: a Desire illatpáros hivatott a szenvedélyt és a szerelmet képviselni. Nézzük:

“Ébreszd fel a szunnyadó szenvedélyt magadban! Az illatban elrejtettük a “tűz akkordot” mámorító, füstölt cseresznyeelixírrel, hogy váratlan izgalmat keltsen, és arra csábítson, hogy megízleld a vágyat, melyből sosem elég.

ILLATKATEGÓRIA: fás-fűszeres.

For Her: fekete cseresznye, arab jázmin, aranyló ámbra.

“For Him: Fekete cseresznye, nőszirom, ámbra.”

Ahogy láthatjuk, a fekete cseresznye édeskés, gyümölcsös jegye kapott az illatokban főszerepet. Kissé füstös, pikáns akkord lett belőle, a férfi párosban kifejezetten markánsan fűszeres érzetet ad. Érdekes összetevő a koriandermagolaj, amely megtalálható az illatokban: keleties, kissé éles felhangú, ugyanakkor kétség kívül felrázza az illatot és érdekessé teszi azt. A női páros halványan emlékeztet Carolina Herrera Good Girl-jére, talán a rámenős ámbrás-jázminos akkord miatt.

Itt találjátok: https://avononline.avon.hu/termek/105650/avon-attraction-desire-for-her-parfum

Tavaly ilyenkor is beszereztem egy óriás flakon Avon Care testápolót, csak az kakaóvajas. Sűrű, jól hidratáló testápoló volt, az egész család használta, szerettük. Ezért csaptam le az új “Radiant” shea vajas, rózsavizes változatára. Azta! Iszonyú jó darab, egyszerűen odavagyok érte, talán a legjobb Avon beauty termék, amit mostanság használtam. Istenien finom, lágy, bájos rózsaillatú, kissé vizes, könnyed állagú termék. Jól hidratál (normál bőrre), teszi a dolgát, illata tényleg visszafogott, de isteni. Nagyon jó, hogy 750 ml-s kiszerelésű, mert ebből sok kell! Kényelmes pumpás kiszerelés, szereti az egész család.  Most 1600 Ft körül van, nagyon megéri! Itt találjátok: https://avononline.avon.hu/termek/105658/rozsaviz-es-shea-vaj-testapolo-romantikus-csomagolas

Végül jöjjön egy igazán meglepően jó újdonság: a Blush & Glow sminkpaletta meglepő fordulat az Avonnál, egyértelműen megpróbálják meglovagolni a mai sminktrendeket, és egy használható, jó kis pirosító/bronzosító/highlighter palettát dobtak piacra. Nagy darab, szó szerint, szóval megéri a közel 4000 Ft-os árát. Nagyon klassz, jól használható színei vannak, az én sötétebb bőrömön is szépen mutatnak, annak ellenére, hogy az van ráírva, hogy világostól közepes bőrig. Hétköznapokra jól használhatóan pigmentált, erős hatás érdekében minimum két rétegben kell használni. Tetszik a kivitelezés, a színek, nekem bevált.

Itt érhető el: https://avononline.avon.hu/termek/105646/bronzosito-pirosito-es-highlighter-paletta



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter