Avon Mesmerize parfümpáros – parfümkritika és nyereményjáték!

UPDATE! Nyertesünk van, aki facebook oldalunkon kommentált, Horváth József! Gratulálunk!!!!

Először is sokan kértétek, így örömmel számolunk be róla, hogy mostantól olvashattok majd az Avon parfümökről, parfümújdonságokról itt a Parfümblogon is! 🙂

Mesmerize

Jó hír! Egy igazi klasszikus Avon illatot köszönthetünk újra – tudom, hogy rengetegen vagytok vele úgy, hogy megszerettetek egy illatot, de kivonták a forgalomból, nos üdvözöljük az Avon hozzáállását, mert megpróbálja az 1992-ben kiadott Mesmerize illatot újraalkotni, remélhetőleg nagy sikerrel.

Rögtön parfümpárosként debütál az új Mesmerize, azaz női és férfi illatként is elérhető. A csodás, királykék üveg igazi keleties, buja illatokat takar, elég ha csak pár mondatot idézek egy nemzetközi parfümös portál olvasóitól, akik kipróbálták már az új illatot:

“Mintha Viktor & Rolf Flowerbomb illatát érezném.”

“Egyszerűen imádom. Egész nap csak fújom magam, a ruhám, a hajam, nem tudok betelni vele.”

“Ha nem tudnám, hogy Avon, azt hinném, hogy a Lancome La Vie Est Belle egyik változata.”

“Jó munka Avon!”

avon mesmerize

A Mesmerize for Her élénk, fás-aromás illat, melyben az egzotikus fűszerek a mirhával a kelet varázsát idézik, az élénk, friss és zamatos gyümölcsök élettel töltik meg az illatot, a bazsarózsa pedig ultra nőies, puha akkordként jelenik meg az illatban. Valóban a most népszerű édes-puha parfümök sorába sorolható, gyengéd, intim parfümfelhővel.

Már más tészta a Mesmerize for Him! Kérem szépen, az uraknak aztán minden földi jót összegyűjtöttek ebben az illatban! Ütős, lehengerlő kardamom, markáns, férfias, már-már macsós fás jegyekkel és fényűző bergamottal. Itt sem hiányozhat a mirha és a keleties fűszerek elegye, számomra a két illat közül egyértelműen a Mesmerize for Him az, ami elém varázsolja az egzotikus kelet fűszerektől nehéz illatát. Piros pont jár az illatnak azért, amiért férfi illatként ennyire intenzív és tartós, ritka az ilyen!

Érdemes volt “remasterizálni” a Mesmerize illatokat, melyek abszolút trendi darabok, nyugodtan nyúlhat hozzájuk fiatal és középkorú is, sőt! Divatot követő, modern parfümhasználóknak ajánlom, akik szeretnének érzéki parfümaurát maguk köré! Ha érdeklődtök az Avon parfümök után, keressétek fel az Avononline oldalt, ahol könnyedén megrendelheted a kiszemelt illatokat vagy rákereshetsz a hozzád legközelebbi Avon tanácsadónőre.

****NYEREMÉNYJÁTÉK!****

IMG_0843

 

 

Nem indulhatna jobban az új év, mint egy jó kis nyereményjátékkal! 🙂 Ráadásul most az új Mesmerize parfümpárost nyerheti megy egy szerencsés olvasónk. Nem kell mást tenni, mint válaszolni az alábbi kérdésre és a választ kommentben ide a poszt alá (nem kell regisztrálni!) vagy a poszthoz kapcsolódó facebook bejegyzéshez írni 2016. január 24. éjfélig!

A kérdés pedig:

Melyik Avon illatot szereted a legjobban? 

***Fontos: A nyertest nyilvános posztban itt a blogon és a facebookon értesítjük. Nyereménye a képen látható 2 db parfüm (egy 50 ml-s női és egy 100 ml-s férfi Avon Mesmerise illat, melyet e cikk írásához teszteltünk). Ha a nyertes nem jelentkezik a nyereményért 3 napon belül, újrasorsoljuk. Csak magyarországi címre tudjuk postázni.***

Andrea



62 thoughts on “Avon Mesmerize parfümpáros – parfümkritika és nyereményjáték!”

  • Köszönöm,hogy pótoltad 🙂 Annyiszor belefutok nyereményjátékokba, ahol aztán az ígéret ellenére sem teszik közzé a nyertes nevét, és felettébb bosszantó. Gratulálok a nyertesnek!

  • Kedves Szilvi! Van bizony, méghozzá Facebookon játszott az illető: Horváth József! Köszönöm, hogy szóltál, elfelejtettem kiírni ide is, pótolom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter