Új rovat indul a Parfümblogon: Mutasd be a parfümgardróbodat!

Drágáim, régóta érlelődik a gondolat, hogy milyen formában induljon el az a rovat, amelyben a ti parfümgyűjteményeteket, illatgardróbotokat mutatnánk be fotókkal illusztrálva és érdekes interjúval megfűszerezve. Nagyon népszerűek mindig azok a posztok, amikor bekukkanthatunk valakinek a parfümgyűjteményébe, én imádom ezeket a fotókat nézegetni, rendkívül inspirálóak. Tudom, hogy közöttetek is vannak jócskán parfümrajongók, akik nem csak 1 üveggel bírnak, így lehetőséget és teret adunk arra, hogy ország-világ előtt megmutathassátok, mi lapul a parfümös polcon.

parfümgardrób parfümblog

Nem kell megijedni, csak az kerül nyilvánosságra, amit ti szeretnétek, az általatok közölt fotók jelennek meg, olyan névvel, amelyet ti választatok. A fotók mellett egy rövid, de annál izgalmasabb kis interjú is megjelenne azzal, aki felvállalja, hogy bemutatja a parfümjeit, ez pedig egy előre egyeztetett, emailváltásokban lezajlott kérdés-felelet alapján lenne megírva.

Tehát örömmel várjuk bárki jelentkezését, aki szeretne ebben a rovatban szerepelni, legyen szó 1-2 parfümről vagy jóval többről, designer, közismert vagy éppen parfümritkaságokról, egyszóval gyertek, jelentkezzetek!

Andrea



17 thoughts on “Új rovat indul a Parfümblogon: Mutasd be a parfümgardróbodat!”

  • Osztrák parfümök keresik gazdájukat!

    10ml.,30 ml.,100 ml es kiszerelésben.
    óriási választék,minőségi parfümök osztrák gyártótól.8akár saját részre-akár forgalmazásba is tudok segíteni)
    aniko.pinter75@gmail.com

  • Sziasztok, kb. húsz éve vagyok nagy rajongója az illatoknak, ezalatt sikerült is elfogyasztani jónéhány szerelmet, csere-berélni, és mindig újabbakat beszerezni. Szívesen beszélgetnék veletek róluk.

  • Szia!
    Én még nagyon zöldfülű vagyok, karácsony előtt kezdtek el komolyabban érdekelni a parfümök, de azért van pár darabom (és előtte is használtam már ezt-azt, kb. 20 félét, egy kivételével mindnek az üvege megvan), no meg a nagymamámtól örököltem két komoly darabot, természetesen azokat is őrzöm. 🙂

  • Szia Andrea!
    E-mailben is jeleztem, de ide is írok Neked, én is szívesen bemutatnám az illattáramat. Legalább 14 éve szenvedélyes gyűjtő vagyok, eddig évszakonként, most már inkább nappali-alkalmi illatokra lebontva használom őket.

  • Szia!

    Nekem még nincs akkor gyűjteményem,talán 12-15 darab,de mindegyikről szívesen beszélnék,az én kollekciómban van a párom parfümjei is mert ő rám bízta hogy mikor fújjam rá…:D Azt mondta hogy én jobban tudom melyik alkalomra melyik való. 🙂

  • Kedves Andi!

    Nagyon szivesen bemutatnam illatgardrobom szereploit, avagy a ” babaimat” szivesen meselnek Nektek fotokkal illusztralva akar, hogy hogyan jutott egy illat hozzam, miert szerettem meg , hogyan valt kedvence. Gyerekkorom ota rajongok az illatokert es ez a szenvedelyem nem csillapszik.

  • Szia!

    Csak pár éves mánia ez nálam, de sikerült egy átlagosnál nagyobb gyűjteményt felhalmozni:)
    Szívesen bemutatnám az illatgardróbomat és nagyon érdekelne ilyen cikk más olvasó parfümjeiről is!

    Üdv,
    Eszter

  • Nekem csak néhány parfümmintám van, de megtartottam az üres parfümös üvegeket és az üres mintás üvegcséket is. 😀

  • De örülök! Sajnos kicsit máshogy fog zajlani, mint a Fragrantica-n – a blog sajátosságai miatt- de remélem így is mindenkinek izgalmas posztokkal kedveskedhetünk!

  • Sziasztok!

    Én nagy parfümrajongó vagyok és szívesen részt vennék ebben a programban, és bemutatnám a parfümgardróbot, ami nálam évszakokra van lebontva, amellett, hogy én is imádom az ilyeneket olvasgatni:) Ha érdekel titeket, kérlek meséljetek, mi lennének a következő lépések:)

  • Nagyon tetszik az ötlet! Nem is annyira titkolt vágyunk mindannyiunknak, hogy a többiek parfümjei közt kutakodhassunk! A technikai kivitelezés is érdekel, már csak azért is, mert pl a Fragrantica.com oldalon ez olyan klasszul meg van oldva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter