The Body Shop British Rose edt – parfümkritika

Puha, puhább, még puhább…

IMG_0819
British Rose Eau de Toilette


Ha három szóval kellene leírnom az új The Body Shop British Rose edt illatát, ezek lennének azok. Mert a brit rózsa mi más is lehetne, mint végtelenül puha, púderes, és üdén tiszta? A rózsa az egyik legközkedveltebb illatalapanyag, rendkívül aromás, erőteljes illata maga a nőiesség szimbóluma, annak ellenére, hogy sok férfiaknak tervezett illatban is megtalálható. Gyakorlatilag a rózsaillat végigkíséri az életünket, ha akarjuk, ha nem, hiszen egyrészt maga a növény is igen közkedvelt, és egy csokor illatos rózsa egy egész lakást képes beillatosítani, másrészt a klasszikus rózsavíz illatával nagy valószínűséggel sokszor találkozunk életünk során.

the body shop british rose kollekció
British Rose testápoló család

A 40. évfordulóját ünneplő The Body Shop stílusosan nyúlt a rózsához, és igazi TBS minőségben arra is gondosan figyelt, hogy az angol vidéken növekedett, 100%-ban organikusan termesztett rózsák soha nem láttak vegyszereket, gondos, kézi szüreteléssel érve el azt, hogy a törékeny rózsaszirmok a lehető legintenzívebben illatozzanak. Ráadásul a British Rose egy egész termékcsaládként debütál szerte a világon a TBS polcain, és nem csak testápoló termékek formájában, hanem csodás sminkek fő ihletforrásává vált, egyszóval januárban a The Body Shop “rózsa színbe” borul!

BRITISH-ROSE-BODY-BUTTER_ANGLED-HR_INROSPH053m_r
British Rose testvaj

Tavalyi évben a csábítás, érzékiség és bujaság volt a The Body Shop fő vonala, legalábbis az illatok kapcsán nekem ezek a jelzők jutottak eszembe. Idén a romantika nyit, és az időtlen elegancia, könnyed sikkesség és intim illatfelhő. A British Rose Eau de Toilette-ben természetesen a rózsa kapott főszerepet. Valódi bazsarózsák, puha szirmok, melyeket az angol vidék hideg és kristálytiszta patakvizeivel ápoltak, gondoztak, szinte érezhető az éteri, tiszta akkord az illatban. A púderes, nagyon lágy rózsát friss citrusok veszik körül (bergamott, mandarin), melytől friss, zamatos az illat nyitása, tompítja a rózsa egyébként erőteljes jellegét. Az üde, romantikus, éteri akkordért a vízililiom a felelős, melyet érzéki, puha-meleg pézsmával alapoztak meg. A barackvirág enyhén édes vonalat visz a kompozícióba, így nem a metsző, éles tisztaságillatú rózsaillatok közé fog tartozni a British Rose, hanem a fiatalos, üde, bársonyosan puha társai közé (mint például Roger & Gallet Rose vagy a Cartier Goutte de Rose). Diszkrét, lágy illatú, kifejezetten eau de toilette tartósságú, hatósugarú, így ha valaki erősíteni szeretne az illaton, az mindenképpen használjon British Rose tusfürdőt és testvajat is a parfüm mellé.

British Rose tusfürdő
British Rose tusfürdő

A The Body Shop British Rose kollekció minden darabját megtaláljátok a The Body Shop üzleteiben és a weboldalukon is!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter