Avon decemberi ajánló

Most érdemes szétnézni az Avon decemberi katalógusában, mert van jó pár klassz termék, amely nem is drága, de biztos, hogy örülni fog az, akinek ajándékozod.

Először is minden, ami karácsonyi köntösben jelenik meg! Tudom, ez lenne az utolsó szempont, de nem tudok ellenállni a cuki csomagolásnak. A Care avokádós családi testápolót már a régi csomagolásban ismertem, és bevált! Mindig van itthon egy ilyen giga Care testápoló, én mindenre is használom, pl kézkrémnek is nagyon bevált, a gyerek is szereti.

A Raspberyy & Cassis testápoló viszont nem annyira nyerte el a tetszésemet, mármint az illata, nekem kicsit túl savanykás. Nagyon szeretem a cassis fanyarságát, de testápolóban nem. Ennek ellenére cuki darab, és annak kiváló lesz, aki nem az édes illatokat kedveli.

Nagyon népszerű a Today Tomorrow Always vonal az Avontól, azt mondanám, hogy ez a komoly vonaluk. A The Moment for Her egy virágos illat, erős narancsvirágos fejjeggyel, krémes magnóliával és meleg ámbrával. Púderes, kissé meleg, aromás illat, visszafogott sillage-zsal.

A fiatalos vonalat kétség kívül az Attraction képviseli. Szerintem kifejezetten jól sikerült az Intense változata, a női verzióból az édes kókuszkrém és a kandírozott cukor érződik ki, a férfiaknak szánt darabban a bőrös-ciprusos jegyek intenzívebbek. Nagyon pörög a tinik körében, az én keresztfiam is mindig lenyúlja a tesztpéldányt, szereti.

Kicsit félek új krémet kipróbálni, mert a legtöbb krém csípi a szememet, könnyezek tőlük. De szemránckrém nélkül nincs élet, muszáj használni. Szerencsére az Anew Sensitive+ kollagénes cucca nem hogy nem ríkat meg, hanem érezhetően hűsíti, frissíti a szemem alatti bőrt.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter