Armani Emporio Stronger With You Freeze – parfümújdonság

Múlt héten olvashattatok az új Armani Emporio You illatpárosának új darabjáról, az In Love With You Freeze illatról. Ma szeretnék az urak kedvére tenni, és a páros férfi tagjáról írni egy ajánlót.

Igen népszerű lett a fiatalok körében az egyébként fiatalos Armani vonalként aposztrofált You sorozat. A Stronger With You (szabad fordításban erősebb veled a jelentése) az ifjúkori, mindent átható, a földtől két méterre lebegő szerelmet hivatott olfaktív módon ábrázolni. Az összetartozás erejének illatos szimbóluma ez. Az idei nyár sem múlhat el Armani illat nélkül, így született meg a Stronger With You Freeze.

Az illat arca, és a kisfilm egyik főszereplője a kisfiús bájokkal rendelkező Nicholas Hoult, akit először 2002-ben az Egy fiúról című Nick Hornby filmben láthattunk gyerekszínészként. A kislányom egyik kedvence tőle Az óriásölő, ahol már szerelmes tinédszert alakít, de szerepelt még több X-Men filmben és a Deadpoolban is. Nagyon jóképű pasi lett belőle, nem? (mondjuk, először fel sem ismertem…)

Az új illat alapjaiban hasonló az alapillathoz (Stronger With You). Markáns levendulás, vaníliás illat, kicsattanóan friss, szinte csípős gyömbéres akkorddal. A kor legújabb illatdivatát követi, újra népszerű az aromás, fougere illat, amely legutóbb apáink idejében volt népszerű. Kétségkívül gyógynövényes, aromás illat a levendula és a zsálya akkordjának köszönhetően, ugyanakkor friss és energetizáló is a citrusoktól és a gyömbértől. A férdiasságot a meleg-fás jegyek adják, míg egy kis gyengéd tónust az édes jegyeknek köszönhetjük.

Összetevők: zöldalma, zsálya, levendula, vanília, gyömbér, bergamott, pisztácia, mandarin, geránium, guaiac fa, amberwood, sült gesztenye

Próbáltátok már?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter