Ariana Grande Thank you, next – új parfüm

Ariana Grande nem csak a pop fényesen csillogó egén ragyog üstökösként, hanem a parfümpiacra is igen jó nyitással lépett be 2015-ben. Az Ary by Ariana Grande sokáig vezette a parfümériák eladási slágerlistáját, az egyik legkeresettebb celebparfümök közé tartozik. Nyilvánvalóan rajongóit célozta meg a cuki-csajos külsővel és belsővel rendelkező illattal (édes, cukorkás, gyümölcsös illat), melynek folytatásáért nem kellett sokat várni. A nyuszibojtos parfüm ezidáig 5 változatot élt meg, míg 2018-ban újabb parfümvonalat indított az énekesnő. A Cloud by Ariana Grande ugyancsak játékos, vidám, fiatalos illat, szintén cukros-gyümölcsös akkordokkal, különlegessége a levendula és a tejes kókusz jelenléte.

Napjaink legkedveltebb slágere szintén Ariana Grande nevéhez fűződik: a Thank you, next Ariana szakításait dolgozza fel, a videónak köszönhetően végigsöpört a világon. Nem meglepő, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, a dal ihlette parfüm hamarosan a parfümériák polcaira kerül, szintén Thank you, next néven.

Jópofa, vicces kisfilm készült hozzá, gondolom, hogy a célközönség ezt is zabálni fogja. Az üveg a Cloud design elemeit idézi, illatában sem várhatunk hatalmas fordulatot: az édes macaron mellett kókusz, málna, körte, rózsa és pézsma van jelen.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter