Yves Rocher megújult parfümkollekciója – nyereményjáték!

Öröm látni, amikor egy márka valóban tudatosan, a vásárlók igényeihez szabva, megújulni képes. Az Yves Rocher-től már megszokhattuk, hogy a legújabb trendekre reagál, de az új parfümkollekciójuk kapcsán azt látom, hogy rendkívül jó koncepció alapján a márka megpróbál valami újat a parfümpiacon is megmutatni. Hogy mitől új és innovatív az új parfümkollekció? Nos, a 9 parfümből álló kollekció gyakorlatilag minden ízlést, illatcsaládot lefed. A friss, könnyed illatoktól egészen a komolyabb, komplexebb és érzékibb darabokig minden megtalálható benne, a nagyon lágy, finom sillage és a jó pár óráig tartósan illatozó hatósugár egyaránt tapasztalható.

Környezetbarát, minimalista, valakinek olcsónak ható csomagolást kaptak az amúgy 100 ml-s, eau de parfum töménységű parfümök: a kupak újrahasznosított műanyagból készült, a doboz 87%-ban növényi eredetű, 100%-ban növényi eredetű összetevőket tartalmaz. A 9 illatból jelenleg 6 illat kapható, amelyeket  természet ihletett, és a világ aromáit, jellegzetességeit mutatja be.

A Sel d’Azur  az ablakon belibbenő mediterrán fuvallat érzését nyújtja. Az ég kék fénye alatt elterülő cédrusok illatát fűszerezi egy kevés grapefruit héjjal, valamint sós jegyekkel. Gyengédebb intenzitás izraeli grapefruittal, virginiai cédrussal és haiti vetiverrel. Valódi tengerillat, meleg, sós-fás aromával, ebben a kategóriában az egyik legjobb tengerillat, ami manapság fellelhető!

A Tropicale Tentation egy egzotikus utazásra hív az elbűvölően gazdag élővilágnak otthont adó dzsungel mélyébe. Az osmanthus virág illata keveredik a sárgabarackéval, és lédús narancséval, melyek együttesen egy édes, élettel teli illatot alkotnak. Közepes intenzitás kínai osmanthus virággal és keserűnarancshéjjal. Édes gyümölcsös, trópusi illatok kedvelői odalesznek tőle, érdemes kivárni, amíg az illat kikerekedik a bőrünkön, a kezdeti pajkosságot, pikáns virágos jegyek fogják váltani.

A Matin Blanc egy kellemes napindító felfrissülésre hív: a lágy fények és a meleg levegő lehetővé teszik, hogy csakis magadra összpontosíts egy nyugodt reggelen, melyet a bergamott kirobbanó frissessége, és a narancsvirág letisztult illata leng körbe. Közepes intenzitású marokkói narancsvirággal, marokkói neroli olajjal, és olasz bergamottal. Az egyik kedvencem  (3. a sorban) a maga tisztaságával, puritánságával. Szinte élesen tiszta narancsvirág és neroli akkord érezhető benne, komoly, tiszta és friss illat.

Kristályosan csengő, akár csak egy fiatal lány nevetése. A Garden Party a tavaszi kerti partik könnyedségét idézi a gondtalan természetességével, melyet a damaszkuszi rózsa könnyed, ragyogó megjelenése egy leheletnyi mentalevéllel körülölelve tesz lehetővé. Közepes intenzitású damaszkuszi rózsával Törökországból és fodormentával az Egyesült Államokból. Végtelenül bájos, romantikus, üde, kicsattanóan ropogós rózsás illat.

A fülledt hőség elől menekülőknek a Plein Soleil nyit ajtót egy lenyűgöző, új világba. A lágy tubarózsa, az exotikus ylang-ylang, és a szantálfa teszik ellenállhatatlanul érzékivé ezt az élettel teli illatot. Erőteljesebb intenzitású indiai tubarózsával, guatemalai szantálfával, és Comore-szigeteki ylang-ylanggal. Már komplexebb, erőteljesebb illatélményt nyújt, erőteljes keleti fűszerekkel, és tubarózsával. Második kedvencem, biztos be fogom szerezni.

Egyszerre jellemzi érzékiség és kifinomultság: erős mégis gyengéd, titokzatos ugyanakkor sugárzó a Cuir de Nuit. A bőrős, érzéki vaníliás illatot a kávés, kakaós jegyek teszik igazán markánssá. Erősebb intenzitású tahiti vaníliával Pápua Új-Guineáról, elefántcsontparti kakaóval, Santos-i kávéval és Mauritius-i rózsaborssal. A hat illat közül egyértelműen a bőrös, komoly kisugárzású, nagyon érzéki Cuir de Nuit lett az első számú kedvencem. Mondanám akár uniszexnek is, hiszen tipikusan olyan jegyekből áll, amely mindkét nemen egyformán remekül teljesíthet. Száraz bőrös illat, poros kakaóval, amely azért kissé megédesíti az illatot, s a rózsabors pikáns fűszerezése ad neki egyfajta titokzatosságot. Aki tipikus vaníliás-kávés illatot vár, csalódni fog, ez inkább intenzívebb bőrös illat. Nagyon jó lenne, ha testápoló és tusfürdő formában is elérhető lenne!

A másik három illat majd 2020 februárjában fog megjelenni, véleményem szerint épp a három legizgalmasabb darab, érdemes lesz figyelni az Yves Rocher üzleteit!

Mindegyik illat, ahogy már írtam 100 ml-s és eau de parfum töménységű, alapáruk 15.990 Ft, de tudjátok jól, hogy ha törzsvásárlók vagytok, akkor szinte minden hónapban tudtok akár 40%-kal olcsóbban is vásárolni, vagy érdemes figyelni a közelgő kuponos napokat.

Az Yves Rocher új parfümkollekcióját megtaláljátok az Yves Rocher üzleteiben, valamint az Yves Rocher webshopjában.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnéd kipróbálni az Yves Rocher Garden Party illatát? Gyere a Parfumblog Instagram oldalára játszani, ahol tiéd lehet egy üveg Garden Party parfüm!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter