Aranyalma ághegyen – Nina Ricci Nina Gold Edition

A kis Nina Ricci Nina pár év alatt olyan szenzációs utat járt be a parfümsikerlistákon, melyre csak az igazán jó parfümök képesek. Nem titok, hogy én is rajongok a kis almáért – talán a blog kezdetén született is egy cikk róla, érdemes elolvasni – szeretem használni és szeretem érezni másokon is. Mert egy igazán jolly joker illat, kellően friss, gyümölcsös, de mégis van benne egy kis romantikus csavar, amitől olyan megkapó és meseszerű az illata.

SHOOT OK

Jó pár változatot megélt már a Nina, de mégis, ha éppen most szeretnétek egyet beszerezni, vagy éppen kifogy az előző, érdemes ezt a csodás, új, ünnepi külsővel felruházott arany almát megkaparintani, amíg még van (vigyázat, limitált). Az illat ugyanaz, a külső pedig elbűvölő. Nekem egyértelműen kell! 🙂

“Az arany csillogása és eleganciája fehér dobozba rejtve. Az aranyszínűre festett üveg éke a csodálatos ékszerre emlékeztető kupak és az eredeti Eau de Toilette stílusát őrző elegáns masni.  Az üveg egy tündérmese erdejének közepén pihen. A kalábriai citrom és a Caipirinha lime egymással vetekedve csábítanak, majd beszáll a játékba a rabul ejtő karamell. A virágos jegyek is lassan kibontakoznak. Finom és fejedelmi: az alma-fás és fehér cédrus illatvilág megigéz, a pézsma is előkúszik az árnyékból, és felfedi a nőiesség ígéretes titkait.”

NinaNoel2015V5

Nina Ricci munkásságáról, legismertebb parfümjeiről itt olvashattok egy összefoglalót!

Nina Gold Edition Collector’s Edition

Eau de Toilette 80ml, javasolt fogyasztói ár: 21.900Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter