Anyák napi parfümajánló

Anyák napján, feszengve az ünneplős fehér blúzban, a kék rakott szoknyában és hozzá a mindig szorító kisdobos övvel. Izzad a tenyér, torok összeszorul – nem csak az izgalomtól, hanem az elérzékenyüléstől, hiszen mindenki pityereg, könnyezik. Orr megtelve az orgona gazdag, csiklandozós illatával, a szív pedig majd kiugrik a helyéről, úgy várja, hogy elmondhassa csakis neki, csakis érte a csakis róla szóló verset…édesanyám!

anyák napja2

Eltelt minimum 30 év, és most újra bőgök minden anyák napján, meghatódok az én csöppömtől, az én véremből-húsomból életre kelt kis csodától, bőgök attól is, hogy anya lettem s bőgök attól is, ha csak arra gondolok, hányszor fog majd felköszönteni május első vasárnapján, hányszor fog ügyetlenül összefogott, de annál eklektikusabb mezei (és a mama kertjéből titkon szakított) virágokkal meglepni.

Ahány nő, annyi anyuka, azt mégis az ember kitapasztalja, hogy vannak bizony anyuka típusok. Idei Anyák napi válogatásunk ennek a jegyében készült.

Klasszikus stílusú anyukáknak

A Burberry Woman időtálló illat, mégsem mondanám konzervatívnak. Angolos, divatosan szabott illat, amely mindig megállja a helyét, nem hiába kedvenc 20 éve.

burberry women

Drámai, dáma anyukáknak

Tudjuk, hogy vannak olyan anyukák, akik egy pillanatra sem gyengültek el, és nem hagyták el magukat, akik az anyaság mellett is megmaradtak nagybetűs nőknek, nos, nekik szól a Versace Vanitas. Díva!

versace vanitas

Kozmopolita anyukáknak

Modern, örökmozgó, követi a város, a világ ritmusát, ismer minden hipster kütyüt, előbb felismerik a menőbb helyeken, mint téged, nos nekik Narciso Rodriguez Essence illata kézenfekvő: púderes pézsma szexi és sikkes változata.

essense

Nyüzsgő anyukáknak

Mindenhol ott van, ő a szülőklub elnöke, a tornacsapat tiszteletbeli edzője, a virágegylet vezetője, és a barátnőid álommamája. Nos, a Lanvin Me-vel még jobban ráerősíthet a mindent körülvevő aurájára.

lanvin me

Kifinomult, elegáns anyukáknak

Ropogósra vasalt ing, decens kiskosztüm, szoros konty vagy frissen rakott haj, valamint Gucci Premiere. Ennyi. 🙂

Gucci-Premiere

Sportos anyukáknak

Habár inkább nem használna parfümöt, mégis lepjük meg egy halvány, visszafogott illattal. A Clean márka összes darabja jöhet, de Donna Karan Pure DKNY illatával nehéz melléfogni.

pure dkny parfüm

Trendi anyukáknak

Reggel rettegsz, hogy vajon melyik ruhádat nyúlja lesz, összevesztek simán egy táskán, cipőn (pasin?). És persze parfümön, mert azt szeretné használni, amit te is. Tessék szépen egy új Dior Poison Girlt beszerezni, és igenis megosztozni rajta!

dior girl parfüm 3

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter