A hónap illata – április

Elérkeztünk a tavaszhoz, méghozzá jócskán benne is vagyunk, változékony időjárás, a levegőben finomabbnál finomabb virágok illata, napsütés és eső váltakozása. Így aztán az április hónap parfümjének valami igazán ideillőt és különlegeset kerestem, ami Magyarországon még szinte egyáltalán nem ismert.

Az angliai központú Aura Soma nevű cég Pegasus nevű parfümsorozata 2013-ban elnyerte az Oh Natural Beauty Awards első díját a parfümök kategóriájában, tehát a legjobb természetes parfümszéria lett a múlt évben. Már régóta kerestem azt a kizárólag természetes nyersanyagokból készülő parfümöt, ami igazán tetszik, ami igazán Én vagyok. Bár mindenben nagyon szeretem a természetességet és a természetet, parfümökből eddig mégis midig a szintetikusabbak mellett tettem le a voksom, legalábbis azokat preferáltam, amiben 1-2 mesterséges vegyület jelenti a csavart, a lényeget?..eddig?a parfüm ugyanis, amivel most ismerkedtem meg, pont azt jeleníti meg és képviseli, amit mindig is kerestem. A parfümök üvegei letisztult, minimalista megjelenést és 2 féle színből álló gyönyörű színátmenetes festést kaptak.

image1

Az üvegen látható színátmenetek csodálatosan jelenítik meg azokat az illatokat, melyet az üvegbe rejtettek. Összesen 8 parfüm készült a sorozatban, melyeket számokkal láttak el. Én most a 44-est választottam, mely halványlila-halványkék átmenetes üvegben kapható, tökéletesen képviselve összetevőit. Mind a 8 parfüm kizárólag természetes olajokból, virágok és növények kivonatából készül. A benne található alkoholt, az Organic by Soil Association hitelesítette és tiszta, organikus gabonából erjesztették. Az organikus alapanyagok használata biztosítja, hogy a kiváló hozzávalók nincsenek kitéve szennyeződéseknek, növényvédő szereknek és tartósítószereknek. Mivel nagyon sok növényből nehezen vagy nagyon drága eljárással lehet kivonni olajat, így eleve ritkák a nagyon magas minőségű, kizárólag természetes nyersanyagokból készülő parfümök. Az általam választott 44-es illat a tavasz illata, friss, rendkívül nőies, érezzük benne a ropogós virágszirmokat, már-már harapni lehet az illatot, olyannyira élethűre sikeredett. Tökéletes összhangban áll maga a szín és az illat, hisz legjelentősebb összetevőit írisz, ibolya, cédrus és csupa értékes, minőségi fás jegyek alkotják.

aura-soma-pegasus-perfume-44-mit-verpackung_620-500x300

Nincs még egy parfüm, ami ennyire érzékletesen és eredeti formájában jelenítené meg az ibolyát. Olyan lágy és nőies illatról van szó, ami a kifújás pillanatától a több órás hatásán keresztül végig letisztultságot mutat. Sok illattal ellentétben, amik kifújáskor túl erősek, harsányak, ebben végig a harmóniát fedeztem fel. Ha el kellene döntenem, hogy inkább ibolyás vagy inkább íriszes, hát nem nagyon tudnám. Megszagolom és a 2 virág egyszerre jelentkezik egy kis krémes, púderességgel és a fás jegyekkel karöltve. A tavaszt ennél szebben parfüm talán nem is szimbolizálhatja, emellett van benne valami emelkedett, ünnepi, ami kiemel a tömegből. Még csak egy napja, hogy használom, de sorra kapom a bókokat, mindenki felkapja a fejét, hogy mi lehet ennyire finom, és egyszerre diszkréten figyelemfelkeltő. Az üveg 2 színére visszatérve a halványkék a légiességet képviseli, egy kis aquás jelleggel, a lila pedig nem azt képviseli, mint a klasszikus lila illatok, amik többnyire nagyon fűszeresek. Itt a lila az enyhén púderes virágillatot jeleníti meg. Én pedig boldogan viselem, hiszen ha már Húsvét van, egy ilyen exkluzív luxuparfümmel adom meg az ünnep módját.

Nemsokára a további 7 illatról olvashattok majd beszámolót.

Ha szeretnétek megvásárolni valamelyiket a 8 illat közül, a következő weblapon tudjátok megrendelni:

Lélekcsillag.com     érdeklődni itt lehet:        Lendvai Andrea          andi@lelekcsillag.com



2 thoughts on “A hónap illata – április”

  • Szia, most kérdeztem meg Szylwy-t, átküldött egy email címet, ezen lehet érdeklődni az illatok után, megtalálod a poszt alján, frissítettem! Üdv, Andrea

  • Megnéztem a linkelt weblapot, mindenféle ezoterikus tartalom van, parfümökről semmi sem található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter