A celebritás fokmérője lett a saját parfüm?

Régen a sztárok, celebek bevételei a cd kiadásokból, fellépésekből folytak be. Ma pedig a saját parfüm kiadása a legnagyobb biznisz!

Már Magyarországon is több, általunk is ismert sztár és celeb saját neve alatt megjelent parfümökhöz juthatunk hozzá, melyek csak első pillantásra tűnnek olcsónak (mert ha jobban utánaszámolunk a ml/ár aránynak, bizony közelít egy nevesebb parfümház termékeinek árához).

Ma már kikerülhetetlenek a “sztárparfümök”, ahogy láthattátok az újdonságismertetőkben, szinte minden hétre jut egy-egy újabb illat, melyet celebek “alkottak”. Ezt nem úgy kell érteni, hogy az adott sztár maga adagolja az illatösszetevőket, és keveri ki saját signature illatát, hanem általában egy-egy nagyobb kozmetikai óriás áll a sztár mögé, és saját parfümőrei álmodják meg az illatokat.

Nemrég- újdonságok kapcsán- összegyűjtöttem a legismertebb itthon kapható sztárillatokat, szavazhattok is arról, hogy ezek közül melyik a kedvencetek, és megtudhatjátok, melyek a legjobban favorizált “kreátorok”.

Meglepő módon sokkal több celeb parfüm, sztárillat van, mint amihez itthon hozzájuthatunk. Tényleg egyszerűbb már azt felsorolni, hogy kinek nincs saját parfümje, minthogy kinek van:) A következő felsorolásban olyan sztárillatok közül mazsolázgathattok, melyek nálunk kevésbé ismertek.

Shakira

Ismerjük, szeretjük Shakirát, és várjuk már jó ideje, hogy kipróbálhassuk parfümjeit, az Amuleto-t, az S-t, és az S by Shakira Eau Florare-t.

 

Kim Kardashian

Bevallom, fogalmam sincs, miről híres Kim Kardashian, de már második illatát dobta piacra, a Kim Karashiant, és a Goldot. Claude Dir parfümőr segítette a parfümök születését.

 

Jennifer Aniston

Itthon az egyik legjobban várt illat Jennifer Aniston első parfümje, a Lolavie. Pedig már kapható 2010 óta, sajnos az itthoni parfümériák polcairól még hiányzik. A nemzetközi érdeklődés is hatalmas volt az illat iránt, és igen jó kritikákat kapott. Mi csak elképzelni tudjuk ezt a visszafogott és lágy illatot:)

 

Queen Latifah

 

Queen Latifah igen sokoldalú művész, karrierje igencsak felfelé ível, így nem meglepő, hogy szintén második parfümjét adta ki: a Queen of Hearts a Queen-t követte. (halkan jegyzem meg, hogy fantáziadúsabb neveket nem tudtak volna kitalálni?:)

Tim McGraw

Csak számomra ismeretlen McGraw? Lehet, hogy csak én nem mozgok otthonosan a country világában:) McGraw amerikai country énekes és színész. A szív bajnokai című filmben szerepelt énekes a Coty segítségével már második parfümjét dobta piacra, természetesen férfiak részére. Üdítő kivétel!

Taylor Swift

A szintén country zenész Taylor Swift hamarosan kiadja első illatát az Arden kozmetikai cég jóvoltából. “Mindig is imádtam, ahogy az illatok alakítják az emlékeket.”- nyilatkozta Taylor arra kérdésre felelve, hogy mi vitte rá arra, hogy saját illatot kreáljon. Bővebb információ még nincs a tervezett illatról.

Mary J. Blige

Erős, magabiztos, tartós: egy egész életút parfümös üvegbe zárva. Mary J. Blige My life parfümjét az énekesnő élete ihlette (és hasonló néven megjelent albumja). Ahogy én ismerem Mary életútját, izgalmas egy illat lehet.

Jordin Sparks

Fiatal kora ellenére igen ambiciózus énekesnő, Jordin Sparks sem maradhatott le a sorról, hiszen Because of You parfümjét szinte elkapkodták a tengerentúlon. Ha nem ismerős: American Idol nyertes, Grammy díjra jelölt és 22 éves. Parfümje utalás arra a Celine Dion dalra, mellyel bejutott a válogatáson (Because You Loved Me)

Faith Hill

Újabb country énekes következik a sorban, aki már olyan profi a parfümkészítésben, hogy külön weboldalt szánt illatainak. A nálunk ismeretlen illatok, a Faith Hill (mi más), és a True a Coty gondozásában jelentek meg.

Kate Walsh

Who’s that girl?- idézhetnénk Madonnától…sajnos Google nélkül nem tudtam volna meg, hogy kicsoda Kate Walsh, talán azért, mert nem láttam a Grace klinikát:)
Nagyon jópofa és ötletes parfümmel jelentkezett: a Boyfriend szlogenje is ütős! A “Viseld Őt” mindent elmond az illatról: Kate a férfi és a női illatokból gyúrt parfümjének üvegén is számtalan férfinév olvasható, illata nőknek szól, melyet a férfiak inspiráltak.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter