63 éves a Rock’n’Roll!

Micsoda hülyeségnek tartottam, amikor megláttam, hogy április 12-én lett 63 éves a rock’n’roll, hiszen hogy lehet egy zenei műfajnak ennyire konkrét születésnapja? Hát úgy, hogy ezen a napon rögzítette Bill Haley a Rock Around the Clock című számát, amely gyakorlatilag az első rock nóta (és hogy szeretem). Ha van zenei sítlusom, akkor a rock’n’roll az, például magáért beszél, hogy Elvis a szerelmem, Dolly Roll-ért 6 éves korom óta rajongok, és imádom a rockzenét! Fekete bőrdzseki, hozzá valami csajos szerelés, vörös rúzs, fekete haj, cicás napszemüveg…és valami menő, dögös rockos parfüm! Lássuk, mely illatokat álmodták meg a rock’n’roll világába!

18152-Rock-N-Roll-Legends

Valentino Rock’n’Rose

De szerettem anno 10 éve a Rock’nRose Couture változatát, kár, hogy már nem lehet kapni a sorozatot. Édeskés rózsaillat, cuki kis üvegben.

Jean Paul Gaultier Ma Dame Rose’n’Roll

Anno használtam, és valahogy nem élveztem, ma már lehet, hogy bejönne a gránátalmával robbantott rózsa és krémes-púderes alapok.

Anna Sui Rock Me!

Anna Sui, a rocksztár, legalábbis a neves divattervező imádja a rockzenét, 2009-ben e parfüm képében tisztelgett szenvedélye előtt. Bár nem tudom, mennyire lehet rockos egy gyümölcsös parfüm. 🙂

Shakira I am Rock!

Nem tudom, Shakira zenéje mennyire számít rocknak (semennyire), de az énekesnő magában érzi a szuflát, és kreált(atott) egy csípősen fűszeres, rockos illatot.

Burberry Brit Rhythm

Az első levendula-központú női illat napjainkban, amely valóban magába fogadta a ritmust. Jó nagyon! 🙂 Kukkantsatok rá, nagyon jó áron kifogható!

Vera Wang Rock Princess

Glam rock!

John Richmond Viva Rock

Egyszerre virágos, gyümölcsös és pézsmás tiszta illat, lendületes és fiatalos.

284583

 

Halloween Man Rock On

A vörösnél is vörösebben izzó illat, aromás-fás akkordokkal, igazi rock and roll!

Paco Rabanne Black XS

Ha van parfüm, amely hűen tükrözi napjaink rock and roll érzetét, akkor az a Black XS sorozat! A 2000-es évek, bőrdzsekis, rockot élvező fiataljainak illata, amely nagyot szólt a 1 Million mellett.

Vivien Westwood Let it Rock

A punk divatnagyi, aki már a 70-es években tudta, mitől döglik a rockos légy! Földes, ciprusos pacsuli, ütős, mint maga a rock!

Tommy Hilfiger Load

Hilfiger nem éppen nagyot szóló parfümpárosa, amely kevésbé lett ütős és harsány, mint amilyenre szerették volna.

Zadig & Voltaire This is Him & Her

2016-os év újraértelmezett rock parfümpárosa. Az a fajta, amikor a fiúk vasalt ingben, nyakkendőben és lábra simuló nadrágban hallgatják a rockot, a lányok pedig ultramenő bőrdzsekiben és Ramones pólóban feszítenek mellettük. Nagyon menő lett ez a parfümpáros!

Andrea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter