10 illat a lila szín jegyében

Ismét egy szín, mellyel többször is úgy voltam, hogy nagyon, de nagyon nem szeretem. Aztán meglátok egy szál ibolyát, egy levendulamezőt, orgonabokrot vagy egy szép üvegű parfümöt és rájövök, hogy esetenként azért mégis tetszik. Tudom, hogy sokan rajonganak ezért a színért, ezért összegyűjtöttem a „leglilább” parfümöket.

keep-calm-and-wear-purple-5

A legendás Lanvin Eclat d’Arpége 2002 óta hódít. Szofisztikált, nőies illata orgonás, lila akácos, peóniás és barackvirágos köntösben visszafogottan mutat stílust és eleganciát.

Perfume-166772-L1

A L`Eau Par Kenzo Eau Indigo a belső béke és relaxáció illata. Bergamott, jázmin, ylang-ylang a simogató tonkababbal megnyugtatóan harmonikus illatot von körénk.

Guerlain Insolence edp-je a sötét csábítás, a mágikus pillantások illata. Az éjszaka sötétjét, a bársonyos puhaságot és luxust a púderes írisz és ibolya adja. A kacéran mosolygó piros bogyós gyümölcsök az édes tonkababbal és szantálfával a hódítás nagymesterei.

Ki ne ismerné a régi nagy kedvencet, az inspiráló és üde Bvlgari Omnia Amethystet? Írisz, rózsa, marcipán illatú heliotrope rózsaszín grapefruittal és sok-sok zöld jeggyel felfrissítve. Ugyan már nagyon kevesen használják, én még mindig nagyon szeretem.

bvlgari-omnia-amethyste-e1422808914234

A legüdébb, leglégiesebb és acquásabb lila illat, a Gucci Flora by Gucci Generous Violet-je, olyan, mint egy könnyű nyári fuvallat. Szerény ibolya, ibolyalevéllel körülvéve, és a szarvasbőrbe csomagolt írisz isteni illata olyan lágy ártatlanságot képvisel, amit eddig a lila szín esetében el sem tudtam volna képzelni.

30c0adb68fff1eb98f83f3c07b974af2

Calvin Klein Euphoria Essence-e vibráló, lüktető party illat. Üvege is a szórakozóhelyek ihlette fényeket, színeket, hatásokat mutatja. A szeder, málna, rózsaszín bors, orchidea, fehércsoki, jázmin és kasmír fa esszenciáiból egy eufórikus, bulizásra csábító illat született.

1432121674

Carolina Herrera CH Eau De Parfum Sublime-ja a 20-as évek vintage illataira épül. Remekül ültették át napjainkba is jól viselhető illattá. Érzéki, elegáns, nőies báj és romantika jellemzi ebből a rózsából, orchideából, bőrös jegyekből és pacsuliból álló illatot.

Givenchy Very Irresistible L’Intense illata a legbátrabbaknak készült. Stílusos, rejtélyes üveg, mámorító nedűvel. nekem ez már túl tömény, de aki szereti a nehéz illatokat, az feltétlenül próbálja ki ezt a szilvás, rózsás, pacsulis illatot.

Ha már lila, akkor legyen benne Alien is, de most nem a klasszikus, hanem Thierry Mugler Alien Aqua Chic-je, kizárólag a könnyed, friss illatok kedvelőinek. Itt a lila szín csak a klasszikus illat miatt van jelen, hisz a citrom-és narancsvirágos, grapefruitos, fás illat cseppet sem lila, de kitűnő frissítő. Egy a lényeg, ne az első Alien-hez hasonlítgassuk, hanem élvezzük az illatát, mint egy hűsítő limonádét.

Végül jöjjön kedvenc lila illatom az YSL Manifesto L’Elixir. Narancs, heliotrope, jázmin, vanília és egy pici tubarózsa. Érzékiség, játékos szenvedély….olyan ez az illat, mint egy szerelmi bájital.

Nektek van kedvenc „lila” illatotok?

Szylwy

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter