Pinktober

Most egy rendhagyó cikkel jelentkezem. Azt biztosan nagyon sok nő tudja, hogy október a mellrák elleni küzdelem hónapja. A kampány színe a rózsaszín, ezzel fejezve ki a nőiességet és azt, hogy figyeljünk jobban oda magunkra és egymásra is.

mellrakkep

Tudom, sokan legyintenek, minek ez a felhajtás. Sajnos, amíg az ember közvetlen közelében nem tapasztalja, hogy milyen is ez a súlyos betegség és mit élnek át a betegek, addig nem is tartják igazán fontosnak ezt a kampányt, a szűrővizsgálatokat és a megelőzés fontosságát. Pedig mindezekkel tehetünk saját egészségünkért. Sokszor elhangzik, hogy kozmetikumok, szintetikus anyagok is hozzájárulnak a rák kialakulásáért.

51

Épp ezért amiben lehet (mert nem mindenben megoldható) célszerű természetes alapanyagú termékeket, alumíniummentes dezodorokat használni. De mi van a parfümökkel? Bizony belőlük is sok a teljesen mesterséges összetevőkkel rendelkező, így már azzal is teszünk egészségünkért, ha valami természetes alapanyagból készülőt választunk. Nagyon megörültem, amikor egy igazán rózsaszín parfüm formájában találtam egy nagyon finom, természetes parfümöt.

256493136.nature-of-agiva-roses-edp-65ml

A Nature of Agiva Roses nemcsak extra tartós és nőies, hanem a mesterséges összetevőket is mellőzi. Bolgár rózsaolaj gazdag aromája, damaszkuszi rózsa és rózsavíz adják fantasztikus illatát. Nincs is benne más, csak ezek a rózsás összetevők, amiktől valóban olyan érzés, mintha egy nagy csokor rózsát szagolnánk meg.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a rózsát, kerüli a szintetikusat és remélem egyik kicsit azért a mellrák elleni küzdelemre is sikerült felhívnom a figyelmet.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter