Zoologist Chipmunk – parfümújdonság

Kifejezetten szeretem a Zoologist parfümöket, igazi csoda a niche parfümök között, imádtam a minta csomagjukat tesztelni és a Panda az egyik legnagyobb kedvencemmé vált. Követem az újdonságaikat, de sajnos azóta sem szeretem be az új mintákat, így csak keresem az élményszerű leírásokat, videókat, hogy milyen lehet a képzeletbeli illatos állatkert egy-egy új lakója. Itt olvashattok a blogon legtöbb Zoologist illatról. 

Az idei év egyik újdonsága a Chipmunk, azaz a Mókus. Irtó cuki kis kép készült róla, no de egy parfümnél nem ez a leglényegesebb (bár nem lehet nem észrevenni, és rajongani érte). Lássuk, hogy mit ígér:

“A fák lombkoronájának buja zöldje tompa arannyá halványul. Ami békés átmenetnek tűnik, valójában harsogó riadalmat kelt az alant élő lényekben. Az idő fogytán van. De a hatalmas tölgyek nemzedékek óta teljesítik az ígéretüket, hogy gondoskodnak az ellátásról, és nem a levelek az egyetlen bónusz, ami az erdő talajára hull. Mókusok szaladgálnak a törmelék között, hogy összegyűjtsék a legdúsabb makkokat. Lelkesen szedik össze, amit csak tudnak, és a diótól duzzadó pofájukkal hazasietnek, hogy kibéleljék kényelmes odújukat, mielőtt a lehulló levelek átadják helyüket a csípős hónak.

A Zoologist Chipmunk megörökíti az érett dióktól roskadozó őszi erdőt. A lédús birs kardamommal és szerecsendióval megporozva csábítóan lóg a naturalisztikus fák és a zöld, tejszerű magok között. A Mókus meghívja Önt az ágak közé, káprázatos kilátópontot kínálva, ahonnan élvezheti az évszakok változásának gazdag arany és rozsdabarna árnyalatait.

Parfümőr: Pia Long
Parfüm koncentráció: Illatanyag: 18%
Fejjegyek: birs, rózsaszín bors, vörös mandarin, kardamom, szerecsendió.
Szívjegyek: kamilla, mogyoró, fenyőbalzsam abszolút, tölgy abszolút, földes jegyek.
alapjegyek: cédrusfa, amyris, pacsuli, vetiver, benzoingyanta, opoponax, guaiacwood, állati jegyek (szintetikus)

A Zoologist parfümről a weboldalukon tudtok bővebben olvasni, és itt is tudtok számos mintacsomagot rendelni: https://www.zoologistperfumes.com/

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter