Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement – parfümújdonság

2020 egyik nagyobb megjelenése az ikonikus Yves Saint Laurent ház Mon Paris sorozatának legújabb darabja, az Yves Saint Laurent Mon Paris Intensement. Rákukkantottam a Fragrantica.com oldalon, hogy milyen értékeléseket kapott, és kifejezetten sokan értékelték jóra az új változatot, mi több, néhányan élvezhetőbbnek, szebbnek titulálták, mint a kezdő darabot.

Igazi zamatos rózsabomba maga az illat, gyakorlatilag az illat szívjegye három különféle rózsából áll: májusi rózsa, damaszkuszi rózsa és bazsarózsa. A fejjegy csupa roppanós gyümölcs: fekete ribizli, körte, málna, narancs, málna és bergamott, amelyben a málna kiugróan intenzív és domináns. Az alapjegyek édeskés-fás karakterűek: kasmír, vanília, pézsma, benzoin és pacsuli.

Nyilván muszáj megemlíteni, hogy a Mon Paris az YSL ikonikus Paris illatából ihletődött, mai korunk reinkarnációja, így a rózsás jegyek maradtak, mellé a XXI. századi édes-gyümölcsös-krémes tónusok jöttek.

Párizs megér egy misét, nem? 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter