Yves Saint Laurent Black Opium Intense – újdonság

Bevallom, nem talált be nálam a Black Opium…nem azt mondom, hogy rossz, csak éppen nem csigázott fel, és amikor használtam, nem győzött meg, nem passzoltunk egymáshoz (arról nem is beszélve, hogy szemtelenül gyengécske tartóssággal rendelkezik, legalábbis rajtam). Arra viszont felkaptam a fejem, amikor Zoe Kravitz kezdett el posztolni arról, hogy az YSL Beauty-val együttműködve nem csak a márka make-up arca lesz, hanem az új illaté is. Nagy Lenny Kravitz rajongó vagyok, Zoe Kravitz pedig szerintem különleges szépségű nő. Aztán megjelent a kék üvegű Black Opium Intense, és nagyon kíváncsivá tett. Összegyűjtöttem tehát, mit lehet róla tudni. Először is ezt:

Az illat: egy kék hangulat
Erőteljesebb, gazdagabb, egy szemtelenül érzéki intenzitással, Black Opium Eau de Parfum Intense egy merész értelmezése az éjszakának, minden szépségével, nagyságával, és titokzatosságával.
Az új Black Opium történetet megalkotásakor; amely az ikonikus kávé illatát egy új szintre emeli, a parfümőröket (Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc és Olivier Cresp) a kék abszint esszenciája inspirálta. Egy zöldes-kék likőr, ürömmel, ánizzsal és gyógynövényekkel ízesítve, ellentmondásos hírnévvel rendelkezik – néhány országban tiltott a legendás hallucinogén ereje miatt. Az ánizs és az édes kék szeder keveréke adja a fő jegyét a Black Opium Eau de Parfum Intense illatnak; egyszerre bódító és szokatlan, felkeltően kíváncsi, azonnali érzéki érzelmet hoz létre, intenzív, nyers minőségi tulajdonságaival intrikál, bevonz és elcsábít.  Az illat szívében a Sambac jázmin absolute áll, amely egybeolvad a narancsvirág csábító, érzéki, meleg jegyével. Az alapjegye: nem más, mint az ikonikus kávé, amely az ikonikus Black Opium illatot adja. Azonnal függőséget okoz, az édesgyökér, a szantálfa és a vanília összekapcsolja a krémes, gazdag alapjegyet, így megszokott, mind egyedülálló egyszerre. Szándékosan merész, hozzáad egy jellegzetes új intenzitást a Black Opiumhoz gyűjteményhez: a kávé ízét, amely a kék abszint izgalmával élénkítve egy új, mágikus aurát hoz létre a kávés-virágos jegy köré.
“Meg akartuk ragadni ezt az izgalmas pillanatot, amikor egy illat utáni vágyakozás vibrálását érezzük, ez a pillanat átjárja testünket, teljesen őrültté tesz minket, telis-tele tiszta érzelmekkel. Egy megfogható intenzitás, egy határtalan vibrálás és egy veszélyesen addiktív textúra, amelyet nem lehet helyettesíteni. Egy erőteljes keleties shot, amely meglep minket az ánizs felemelő arcával, ez az abszint likőr és a kék szeder teszi őrültté az illatot, és a krémes vanília alap, amely örökké a bőrön marad.” mondta Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp és Honorine Blanc, a Black Opium parfümőrei.

Az üveg: a kékségbe
A Black Opium Eau de Parfum Intense üvege az abszint árnyalatáról kapta színét, egy mély kék aura, városi fényekkel a háttérben. Rejtélyes, varázslatos, és izgalmaktól vibrál, a csillámos mély-kék ellenállhatatlan, mint egy hölgy a couture ruhájában, az éjszaka kék hold fénye alatt, csillagok árnyékában táncolva.


A kampány
Mint a Black Opium globális ambassadora, Zoë Kravitz a Black Opium Eau de Parfum Intense illat arcaként tér vissza. A férfias hajával és kifejező szemeivel csillámos szemhéjpúderrel rajtuk; nőies, érzéki, ahogy táncol az éjszakai klubban, lassú és csábító mozdulatokkal egy kék monokróm univerzumban. Egy fehér, neon lámpa háttérben az, ami megvilágítja, amely a Black Opium üvegének középső szívét jelképezi, illata minden szinten ellenállhatatlan.
Jonas Lindstroem forgatta, a fotós és direktor a merész munkáiról híres, Kendrick Lamar énekessel és híres divatházakkal együttműködve, a kampányban feltűnik Presley Gerber, Cindy Crawford fia is.
A film egy meghívás, hogy éld meg az érzékiséget, az éjszakát még erőteljesebben, gazdagabban, sötétebben.

Couture Palette Black Opium Intense Night Edition
Exkluzív paletta az új Black Opium bevezetéshez. A Black Opium nő mágneses auráját egy különleges, exkluzív Couture Palette Black Opium palettával fokozzák 2019-ben, hogy szemeink is igazán igézővé váljanak.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter