Beauty-percek: My Clarins arcápolók

Ha azt hallom, hogy Clarins, akkor magas minőségű, sallangmentes kozmetikumok jutnak eszembe. Minimalista design, innovatív belső, megbízható minőség. Ugyanakkor valljuk be, nem a fiatalok közkedvelt márkája, hanem a bőrápolást már igen komolyan vevő nőké, akik 30-on túl már tudják, hogy a minőség mindennél fontosabb. A Clarins legújabb, My Clarins névre keresztelt arcápolási sorozata egy új generációt, a “millenials-t” szólítja meg, akik a 2000-es években vagy előtte születtek. Ez a korosztály az, akinek már számítanak a természetes összetevők, a textúrák, illatok, és a csomagolás. A My Clarins kollekció 88%-ban természetes eredetű összetevőkből készült. Egyszerű receptek a bőr szépségéért, amik bejuttatják mindazt, ami jó, és eltávolítják mindazt, ami rossz. Figyelemreméltó, hogy vegán termékek, amelyek növényi – és gyümölcskivonatokkal vannak tele. Újrahasznosítható, letisztult, fiatalos design, és nagyon finom illatú, vagy éppen illatmentes termékek.

Szerencsés vagyok, mert kipróbálhattam a My Clarins kollekciót, és két krémet nap mint nap használok is, így valóban testközeli tapasztalataim vannak. A kollekció egy komplex arcápolási rutinnak felel meg, a tisztítástól egészen a bőrhibák kezeléséig.

Először is a legnagyobb kedvencem a Re-Charge éjszakai krém, amely akár maszknak is használható. Gyógynövény alapú, amelyben füge kivonat van a szuper hidratálásért, huang qi teakivonat a tiszta arcbőrért és acerola mag kivonat a ragyogó arcbőrért. Amit én érzek belőle, az az, ahogy csodásan sima, puha, hidratált lesz tőle az arcom. Elvileg maszkként elég heti 1-3 alkalommal használni, vékonyan akár minden nap felkenhetjük.

Nappalra a Re-Boost frissítő hidratáló arckrémet használom normál bőrre. Könnyed gél-krém textúrájú, nekem már túl könnyed, de fiatal hamvas bőrnek épp elegendő. Goji bogyó kivonattal és fügével, valamint gyümölcssavakkal gazdagítva, elméletileg 24 órás hidratálással. Létezik száraz bőrre és kombinált-zsíros bőrre való változat is.

A napi rutinhoz tartozik egy tisztító micellás arctisztító tej és egy arctisztító gél is, valamint egy hidratáló arcpermet is. Extra ápolásért pedig a Pore-Less stift felel, amely egy nagyon praktikus kis mattító stifr: elég csak végighúzni a bőrön és azonnal egységesebb, mattabb lesz a bőr, és valóban kisebbnek tűnnek a pólusok. Nagyon jó kis cuccnak tűnik, én szívesen használnám! Ami pedig nálam elengedhetetlen, az a havi rendszerességgel megjelenő pattanások kezelése, erre pedig a Clear-Out pattanástalanító gélt találták ki. Bár ezt nem próbáltam, de a leírás alapján szépen leszárítja a pattanásokat.

És most jön a csavar! Nem elég, hogy fiatalodik a márka, még az árakat is fiatalabb pénztárcákhoz szabták, én úgy tudom, hogy 8000 Ft-nál nem lesz drágább semmi, márpedig egy normál Clarins krém 10-20-30.000 Ft is lehet akár. Engem lázba hozott ez az új My Clarins kollekció, és bár nem vagyok a kiszemelt célcsoport – értsd, már nem 30 év alatti vagyok – mégis van 3-4 olyan termék a kollekcióból, amelyet remekül tudok használni az érettebb bőrömhöz is. Ha pedig most lennék 20 éves, tuti imádnám őket.

Kaphatóak a nagyobb parfümériákban!

Lesz új sminkkollekció is, a napokban érkezik, két ilyen megacuki darabbal, mint ez a szemfesték paletta és ezek a bronzosító-pirosító-highlighter stickek.

🙂 egy nagyon jó hangulatú bemutató volt egyébként!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter