Yves Rocher Oui a l’Amour – újdonság

Nagyon régóta vásárolok az Yves Rocher-nál, gyakorlatilag a márka megjelenése óta. Hol kozmetikumot, hol testápoló termékeket, hol pedig parfümöket, mikor mire kattanok rá éppen. Parfümök terén – mivel gyűjtő vagyok – szeretek újabb és újabb illatokat kipróbálni, különösen izgat, ha kultikus vagy éppen megszűnt illatokat sikerül beszerezni. Sajnos az Yves Rocher is azon márkák közé tartozik, akik bár elkényeztetnek minket illatok terén, hiszen évente minimum 3-6 új parfüm megjelenik, de ugyanilyen hamar meg is szűnnek a régebbiek. Vannak viszont majdhogynem állandó illatok, amelyeket szeretnek a vásárlók, így jó pár évig biztos, hogy beszerezhető lesz, ilyen a kis szerelmes jegyzetként aposztrofált Quelques Notes d’Amour, amelyet én is nagyon szeretek. Pontosan az a fajta illat, amelybe ha beleszagolok, akkor elönt a béke és a nyugalom, egyfajta “hazaértem” feeling, amely egyszerre meghitt és intim hangulatot áraszt. Olyan bújós, na. Semmi extra, mondhatnánk, de éppen ez benne az extra, hogy olyan meghitt illat. Természetesen a pihe-puha fás és balzsamos jegyeknek köszönhető, ezt a párosítást nagyon szeretem.

Az idén ősszel megjelent Oui a l’Amour a Quelques Notes d’Amour csapatába tartozik, csak sokkal játékosabb, pajkosabb és vibrálóbb illat. Alapjaiban őrzi az anyaillat puha, meleg leszáradását (cédrus és tonkabab), de az erőteljes damaszkuszi rózsa akkord élénk, élettel telt jegye üde és friss felhanggal dobja fel azt. A fejjegyben nyers ánizs található, amely érdekesen bontakozik ki a bőrön: finoman fanyarkás, zöld-friss jellegű, ugyanakkor érezhetően feldobja a rózsa egyébként komoly jellegét. Finoman édeskés, “ánizsos”, de épp csak annyira, hogy az orrunknak nem tűnik fel, de mégis finom “csavarként” dolgozik a többi jeggyel. A leszáradás hozza meg azt a meghitt, bensőséges illatot, amelyért én annyira odavagyok…nem tudom másképpen megfogalmazni, egy puritán krémes, finoman balzsamos, meleg, száraz illat, amelyet akkor érzek, amikor a kislányom buksiját megszimatolom, egyszerűen elolvadok tőle! Nekem ez egy végtelenül megnyugtató, finom, diszkrét, komfortos illat, amelyhez bár hangulat kell (mert azért imádok dög, kacér vagy éppen lehengerlő illatokat is viselni), de ha épp megvan ez a hangulat, és ezt az illatot viselem, akkor úgy kerek a világ, ahogy van!

Összetevők: citrusok, neroli, elemi, ambrette, levendula, ibolya, pézsma, zsálya

Sillage: 3 – diszkrét illatnak mondanám

Tartósság: 3/4 – fél napig érezhető, de csak az első órában intenzív

Elegancia: 3/4 – kifejezetten illik ropogósra vasalt kiskosztümhöz is

Szexifaktor: 3 – nem sorolnám a szexis illatok közé

Korosztály: bárkinek 15-től 95-ig. De tényleg!

Árkategória/árérték: érdemes kuponnak megvásárolni vagy akcióban, mert így 50 ml-s parfüm alig 7000 Ft-ba kerülhet!

Imádom/tetszik/nem tetszik: – határozottan tetszik, szeretem viselni

Már kapható az Yves Rocher szaküzletekben,  és a webshopban is! Most csodás limitált rúzzsal együtt is beszerezheted!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter