Karl Lagerfeld és az ő illatai

Van, aki nem ismeri Karl Lagerfeld ikonus arcát, sziluettjét? Azt sem tudtam a divatról, hogy eszik-e vagy isszák, de Lagerfeld nevét már kívülről fújtam, és szerintem így van vele nagyjából mindenki. Karl 1933-ban született Németországban, jómódú gyáros fiaként. 1953-ban anyjával Párizsba költözött. Dolgozott Balmain divatháznál, szabadúszókén bedolgozott Valentinohoz, Patou-hoz, és a Chloe 1983-as kollekciójának hatalmas sikere az egyik szakmai mérföldköve. Gyakorlatilag ezer éve dolgozik a Chanelnek, és persze menedzseli saját kis márkáit is, épp a parfümvonalát élesztette újra.

Karl Lagerfeld megkerülhetetlen divatcsászár, szívesen karol fel modelleket, fotóz, fantasztikusan kreatív, és valljuk be, bár már nem mai gyerek, állatira a topon van még mindig! Tudható, hogy szereti a jó parfümöket, és saját vonalán kívül sok más illatot szeret használni, sőt, előszeretettel mixeli is őket.

Karl Lagerfeld saját parfümjei saját jogukon is igen népszerűek, anyamárkától függetlenül, hiszen Karl keze alatt jelent meg anno a Chloe parfümje, és a Chanel ház parfümjei (bár ez utóbbiakba nem tudom, mekkora beleszólása van…). Lényeg a lényeg, Karl ért a divathoz, legyen szó ruháról, kiegészítőről vagy parfümről, hiszen illatai igen népszerűek napjainkban is, különösen az új Karl Lagerfeld for Her és for Him sorozat.

Lagerfeld Classic 1978 – klasszikus férfiparfüm

KL for Woman és Men 1983-1986

Photo 1990

Sun Moon Stars 1994

Jako 1998

Karleidoscope 2011

Karl Lagerfeld for Her és for Him 2014

Karl Lagerfeld Paradise Bay 2015

Karl Lagefeld Private Klub 2015

Fogadjunk, benneteket is érdekelt, hogy hogyan néz ki napszemüveg nélkül, íme! 😀

Karl legendásan vonzódik a jó illatokhoz, ezeket használja és keveri előszeretettel – jó ízlése van az öregnek 😀

Annick Goutal Heure Exquise

Guerlain Apres l’Ondee

Chanel Allure Homme Sport

Frederick Malle Eau de Magnolia

Terry de Gunzburg Ombre Mercure

Comme de Garcons Serpentine

Byredo Bal d’Afrique

Jóvágású pasi, állítólag nagy súlytól szabadult meg, így modelljeitől is elvárja a karcsúságot.

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter