Valentino Donna és Uomo Acqua – újdonság

Valentino parfümvonala kétség kívül a Valentina parfümvonallal éledt újjá, amely erőt adott a háznak ahhoz, hogy új vonalat indítson Donna és Uomo néven. Az illatpáros az elegáns, kifinomult, valódi olasz stílust kívánta képviselni, ami megtörtént, csak éppen nem szólt akkorát, mint ahogy remélték. Igazság szerint a Valentino Donna egy nagyon szép púderes-íriszes-bőrös illat, amely meglehetősen poros felhangokkal bír (révén, hogy bőrös illat), ez viszont az édesszájú közönségnek nem igazán jön be. Pedig a Valentino Donna is édeskés (vaníliás alapokkal) a maga módján, de nyilván túlnyomórészt inkább púderes, tiszta illatú, tehát épp ideális lenne azok számára, akik édeskés de mégis kifinomult illatot keresnek, de jelenleg ez a kategória nem annyira népszerű. 🙂 Itt olvashattok róla, katt a betűkre…

Az új illatpáros/flanker Acqua (Víz) névvel idén nyáron debütált, természetesen könnyedebb, melegebb időben is fogyasztható változatban. Klasszikus karakterűek, az olasz arisztokrácia báját és stílusosságát hivatottak megeleveníteni. Modern és egyben időtálló illatpáros. A Donna Acqua szakít a Donna poros-púderes jegyeivel, cserébe piedesztálra állítja a mandula finoman krémes mégis friss akkordját. Körte, jázmin, frangipani, szantálfa és galagonya összetevőktől az illat finoman orientális-virágos karakterű lesz, egyszerre visszafogottan édes, friss és elegáns. Az Uomo sikere kétség kívül annak köszönhető, hogy jó érzékkel válogatták össze hozzá a ma közkedvelt gourmand összetevőket (kávé, csokoládé). Elegáns, stílusos illat. Vajon az új Uomo Acqua folytatja a vonalat? Zöldellő olasz kertek atmoszféráját egészíti ki a mandarin, citrom és a zöld paradicsom. Megjelenik benne a bőr és írisz akkordja, melyet muskotályzsálya mélyít el és pacsuli élénkít.

Az új illatpáros kapható a nagyobb parfümériákban.

Valentino Donna Acqua edt 100 ml 36.800 Ft, 50 ml 26.000 Ft, 30 ml 18.900 Ft

Valentino Uomo Acqua edt 125 ml 27.500 Ft, 75 ml 20.500 Ft.
Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter