Valentin-napi válogatás

Valószínűleg a Valentin-napi vacsorák elmaradnak, hacsak nem otthon varázsoltok valami “Samantha Jones-os” szusit (remélem, tudjátok, mire gondolok :P). Úgyhogy ha szeretnétek valami extra meglepit, akkor a párotok figyelmét finoman irányítsátok arra, amit szeretnétek kapni (pl elküldhetitek ezt a linket is, ha találtok benne valami nektek valót…). Én ilyenkor valami kényeztető ajándéknak örülök, no meg illatnak. Lássuk, hogy milyen Valentin napi ajándékok vannak kínálatban.

Amouage Love Tuberose 

A világvezető niche Amouage Love sorozata csupa szépséges virágos jegy előtt tiszteleg. Én most a Love Tuberose, azaz a tubarózsás változatot szeretném, de piszkosul. Fás, tejszínes tubarózsás illat, engem megszólított!

Diptyque illatgyertya

Mindegy, hogy melyik illat, csak Diptyque legyen! Nekem nagyon bejött ez a márka, kitűnő minőség, isteni, erős illatok.

Dior Miss Dior testolaj

Hmmm, az utóbbi időben teljesen rákattantam a testolajokra, gyakorlatilag kiiktatva a testápolókat, mert a testolajok számomra hatékonyabbak és jobban élvezem a használatukat. Nagyon erotikus lehet egy Miss Dior testolajjal masszázst kérni a párunktól, nem? 😛

Weleda Rose habfürdő

Egy kényeztető habfürdőzés is igazán hangulatba tud hozni bárkit. A rózsánál pedig nincs romantikusabb illat, így egy rózsa illatú habfürdő telitalálat!

Viktor & Rolf Flowerbomb testápolótej

Évekig rajongva viseltem a végtelenül virágos, édes felütésű Flowerbomb parfümöt. Ma is elismerem szépségét, de már kevésbé kívánom (tudjátok, az ízlés változik, nálam 7 évente). Ugyanakkor egy Flowerbomb illatú testápoló bármikor jöhet. Diszkrét, de egyenletes illatot biztosít, én nagyon szeretem éjszakára használni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter