s.Oliver parfümpárosok Valentin-napra

Egyre több parfümmárka kínál kifejezetten pároknak szánt női és férfi parfümpárost, amelyek több illatjegyben összecsengenek, így a párok közötti harmónia és összetartozás kiemelhető vagy éppen fokozható. Nekem roppant tetszik az ötlet, bár a Zurammal még nem találtunk olyan parfümpárost, amely mindkettőnknek tetszene, de egyszer az életben biztos, hogy ki fogjuk próbálni. Szeretem azt is, amikor egy uniszex illatot ketten használunk, vagyis inkább én járok rá az ő illataira, de jobb mókának tűnik olyan illatot viselni, amelynek tudom, hogy a párja a szerelmemen domborít. Valentin-nap közeledtével ajánlanék nektek szeretettel pár ilyen parfümpárost.

Csukott szem, érzések és tánc – s.Oliver FOLLOW YOUR SOUL

Hagyni, hogy lágy mozdulatokkal vezessen a lélek ritmusát követő saját intuíciónk – ezt jelenti a s.Oliver Follow Your Soul. Egy illat, amely lelkünk nyelvét beszéli, és közben illatokkal hangsúlyozza ki azt: vonzón, elegánsan, szenvedélyesen. Az ikerillat a tiszta érzékiség jelképe – hasonlóan egy kölcsönhatásokkal és szenvedéllyel teli, érzelmes tánchoz, melyben a művészek hagyják, hogy a zene és a belső hangjuk vezessék őket.

Közös komponensek: rózsabors, cédrusfa

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN Eau de Toilette, 30 ml 6 895 HUF
s.Oliver Follow Your Soul MEN Eau de Toilette, 30 ml 6 895 HUF

Fekete és fehér – s.Oliver BLACK LABEL

Ellentétek, amelyek mégis tökéletes egységet alkotnak. Összképük puritán, ám kicsit sem unalmas. A klasszikus színduó a tiszta elegancia megtestesítője, egyszerűségével pedig egyértelmű kinyilatkoztatás.A fekete-fehér fotók szépsége ihlette az s.Oliver BLACK LABEL illatkompozícióit is, melyek az autentikus személyiséget hivatottak kiemelni.

Közös komponensek: narancs, citrusok.

s.Oliver BLACK LABEL Women Eau de Toilette, 30 ml 6391 HUF
s.Oliver BLACK LABEL Men Eau de Toilette, 30 ml 6397 HUF

A pillanat öröme – s.Oliver #YOURMOMENT

Éljük meg a pillanatot. Az s.Oliver #YOURMOMENT nem vár a következő mérföldkőre, hanem magát az életet ünnepli – itt és most! Az illatkompozíció élteti a mosolyt, melyet a nap tartogat, a pillanatokat, amelyek örömmel töltik el a szívet. Hiszen épp a hétköznapok apró, mégis sokat jelentő csodái azok, amelyeket sokkal tudatosabban kellene megélnünk. Megvolt már a mai?

Közös komponensek: egzotikus gyümölcsök

s.Oliver #YOURMOMENT Woman Eau de Toilette, 30 ml 5582 HUF
s.Oliver #YOURMOMENT Men Eau de Toilette, 30 ml 5582 HUF

Az illatokat keressétek a DM, Rossmann és a Müller drogériákban.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter