Újdonság: Cacharel Yes I Am

A blog facebook oldalán már találkozhattatok a Cacharel vadi új parfümjének fotójával. Finoman szólva megosztó a Yes I Am rúzs formájú üvege, szerintem is kissé fura, de kétség kívül piros pont jár azért, hogy legalább valami újjal álltak elő. Az illata is más lesz, mint a mai illatok, krémes-tejes-fűszeres málnával, kardamommal, gardéniával, jázminnal, tejjel, gyömbér virággal, ámbrával és szantállal.

A Cacharel közel 60 éves múltra tekint vissza, s kezdetben divatvonaláról volt híres, mára már csak a parfümvonala aktív. Számos kult illatot köszönhetünk a francia márkának! A Lou Lou a 80-as évek meghatározó illata volt, minden megtalálható benne, ami erre a korszakra jellemző: kacér, füstös és szexi; harsány és feltűnő. Ez a virágos-keleties illatszer Lola Blauról, a csábos, mégis ártatlan hősnőről kapta nevét, akit az 1929-es Pandora szelencéje című filmben ismerhettünk meg. Az üveg szögletes formái az 1920-as évek art deco szellemében fogantak.

Az első Cacharel parfüm akkora sikert aratott a nemzetközi parfümpiacon, hogy bekerült minden idők legjobb 10 illata közé. Az Anais Anais tervezőinek koncepciója szerint egy olyan illatot szerettek volna megalkotni, mely megfelel a Cacharel készruha-imázsának, és kellőképp olcsó is. A parfüm neve Anaitisz óperzsa istennőre utal, aki élet és halál úrnője. Az Anais Anais friss, gyöngéd és romantikus jegyeivel a fiatal vásárlóközönség kegyeit nyerte el, ebben főszerepet játszott az a vakmerő tervezői bravúr, hogy a liliomot emelték ki a többi illatjegy közül, és e köré erős illatú fehér virágokat építettek. Az Anais Anais üvegét Annagret Beier tervezte, aki később a többi Cacharel üveg tervezésében is részt vett. Az illat újszerűsége, modern formája és jól hangzó neve által minden idők legkelendőbb parfümjei közé került.

Az Eden, Scarlet, Liberté és Noa vonalak mellett az Amor Amor a márka legfiatalosabb vonala, ezt kívánja felülmúlni az új Yes I Am!

Kíváncsian várjuk, ugye?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter