Beauty-percek: IsaDora újdonságok

,Nem is kezdődhetne jobban az év, mint vadiúj IsaDora újdonságokkal. Imádok elmerülni az új kollekciókban, ilyenkor mindig van egy-két kulcsdarab, amire totál rápörgök, és tudom, hogy nagy kedvencem lesz, nem csak a szezonban. Az idei első fecske az IsaDora-tól izgalmasnak tűnik. Szerencsére pár terméket sikerült kipróbálnom és tesztelnem, így érdemben tudok róluk nyilatkozni. Egy biztos: a minőség világbajnok! De lássuk részletesen az újdonságokat!

A Spring Atelier Make-up Collection 2018 néven megjelenő kollekció kulcsdarabja kétség kívül a pirosító paletta (Blush & Glow). A draping technika lényege, hogy a különböző árnyalatú pirosítókkal az arccsont környékét árnyékoljuk. Gyakorlatilag játék a színekkel. Ha ismerős a technika, nem véletlen, hiszen a 80-as években volt trend az erőteljes pirosítás. Akitől távol áll ez a technika, annak is szívből ajánlom a pirosító palettát, hiszen ezért az árért 5 különböző árnyalatú pirosítót vehet az ember, amivel élmény kísérletezni. Kedvencem a narancsos árnyalat, mesésen üde lesz tőle a bőr. A nude, természetes árnyalat pedig fehér bőrűeken is jól működhet, profik pedig beépíthetik a kontúrozásba. Abszolút a kedvenc darabom a kollekcióból. Nagyon jól pigmentált színek, könnyen eldolgozhatóak, szépen felülnek a bőrre. A napi 10 perces reggeli rutinomba tökéletesen belepasszol, az alapozás/korrektorozás után rendszerint egy kis bronzosítóval kontúrozok, majd az arccsontomra és az “almácskákra” teszek egy leheltnyi pirosítót, és tényleg csak minimális highlightert a szemöldököm alá, az arccsont kiemelkedő részére. Ehhez a már jól ismert és közkedvelt IsaDora Higlighter palettát használom. Szerintem kábé életem végéig kitartanak ezek a “kerekek”, mert annyira minimális kell belőlük! 🙂

Amit minden kollekciónál tűkön ülve várok, azok a szemhéjfestékek. Épp a napokban számoltam meg, hogy 10 fölött van már az IsaDora négyes szemfesték palettáim száma, ami látszólag tűnik durvának, de az az igazság, hogy úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, jöhet bármilyen formában/színben. Az idei tavaszi árnyalatban (14 Peach Avenue) visszaköszönnek a tavasz üde, nude színei, ráadásul matt árnyalatú, amit meglehetősen szeretek, mert én úgy vagyok vele, hogy hétköznap nem szeretek glamúrosan csillogni a munkahelyemen. A kulcsszó a barack, amelynek nude árnyalata végigvonul az egész kollekción. Tökéletesen egymásra építhető színek, bár én rendszerint háromnál többet egy alkalommal nem szoktam használni. Pigmentáltság és tartósság szempontjából világbajnok, egy kezdő is könnyen tud vele dolgozni.

Az üde, tavaszias megjelenéshez nem hiányozhat egy új körömlakk sem, természetesen matt, nude árnyalatban. Az 578 Spring Fling barackos-rózsaszínes árnyalatú, míg az 577 Cream Supreme egy jól kombinálható, kávés nude árnyalat. Mindkettő extra gyorsan szárad, és tartós hatást ígér. Én nem vagyok mérvadó, mert az én körmömről még az épített porcelán is leválik egy hét után, szóval az, hogy két-három napig bírja két rétegben fedőlakkal, nálam szép teljesítmény.

A már ismert Lip Desire ajakrúzs kapott új, tavaszias árnyalatokat, kedvencem közülük a képen látható 51 Bare Pink, jó kis semleges, kábé mindenhez passzoló nude árnyalat. Persze erőteljes, élénk színből sem lehet hiány, a 63 Peach Pop viszi a tavasz kedvenc árnyalatát, a barackot tovább.

Végül nem maradhat ki a legújabb körömápoló IsaDora termék sem. Világbajnok körmeim voltak kb egészen a húszas éveim közepéig, aztán történt valami, amitől a régen csodált gyönyörű körmöm már csak árnyéka volt önmagának. Ebből kifolyólag ha van célcsoportja a körömápoló termékeknek, akkor az én vagyok. Pár hete használom az IsaDora új Rock Base körömápolóját, amely nem kevesebbet ígér, mint:

“KÖRÖMERŐSÍTÉS – A vastagabb, erősebb, keményebb körmökért.

BARÁZDAKITÖLTÉS – A barázdák kitöltésével simává, egyenletessé és fényessé varázsolja a köröm felületét.

HIDRATÁLÁS  – Meggátolja a köröm kiszáradását, megköti a nedvességet.

FÉNYESÍTÉS – Optikailag fényesítő pigmenteket tartalmaz (finom lila árnyalat), mely fényessé varázsolja a köröm felületét.

VÉDELEM – Védi a körömfelszínt, megóvva azt a károsodástól.

Ideális védelem a gyenge körmök számára.”

Amit pedig tapasztaltam: egy rétegben már totálisan egységes, sima körömfelszínt biztosít. Fényes, egészségesnek látszó körmöket eredményez 1-2 réteg, és akár napokig, mert nem kopik le olyan gyorsan. Elvileg naponta újra lehet kenni, én csak max 1-2x kenem fel, utána inkább lemosom, mielőtt újra lakkoznám. Sajnos az én körmöm lemezesen válik el, erre ez a körömápoló nem nyújtott segítséget, de remek alternatíva, ha valaki egy jó kis alapozót keres a körmére. Biztos vagyok benne, hogy el fogom használni az utolsó cseppig.

Az IsaDora termékeket a Douglas parfümériákban vásárolhatjátok meg, akár online a webshopban, akár személyesen valamelyik üzletben. Nézelődjetek, inspirálódjatok az IsaDora hazai honlapján, illetve a márka facebook és Insta oldalán.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter