Téli bőrápolás

Sajnos rettentően száraz a bőröm, mánikákusan kenem a kezem, és mániákusan keresem a legjobb hidratáló testápolókat és az olyan tusfürdőket, amelyek nem szárítják a bőrömet. Teljesen véletlenül, egy giga leárazáskor vettem egy Barnängen csomagot, benne egy flakon Oil Intense testápolót és tusfürdőt. Piff, anyukám, szerelem lett első használatra! De nézzük, mit is tudhatunk a márkáról!

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában kínálja a hatékonyságra és kiegyensúlyozottságra épülő bőrápolási termékeit, valamint a stílusos életmód élményét. A márkát 1868-ban, Stockholmban alapította Johan Wilhelm Holmström, híres és ikonikus szappanja 1873-ban jelent meg a piacon. A szappan kellemes és jótékony hatása miatt nagy népszerűségnek örvendett az egész országban, és a Barnängen 1876-ban már a királyi udvar hivatalos beszállítójává vált. A Barnängen azóta is a különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. Napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legikonikusabb márka Svédországban. Barnängen jelentése Svédországban: a gyermekek virág mezeje. Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése:

Nem túl nagy, nem túl kicsi.
Nem túl lassú, nem túl gyors.
Nem túl sok, nem túl kevés.
Más szóval: Pont jó.

A Barnängen a kiegyensúlyozottságban hisz. A világ tele van korlátokkal, de mi nem elégszünk meg az egysíkú megoldásokkal. Szülővárosunk Stockholm, ahol a természet és a hagyomány, a városi élet és a fejlődés egyszerre megtalálható. A svéd ,,lagom” kifejezés azt az egyensúlyi helyzetet, boldog középutat, ,,éppen jó” állapotot jelenti, ahol úgy döntünk, hogy nem szeretnénk dönteni. Ennek jegyében a Barnangen a svéd szépérzéket és a skandináv összetevőket vegyítve hozza létre termékeit, melyek a lagom valódi képviselői. Hiszünk abban, hogy a szépség, abból ered, amikor “pont jól” érezzük magunkat: magabiztosak, hitelesek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Küldetésünk, hogy biztosítsuk a kiegyensúlyozott ápolást a gyönyörűen kiegyensúlyozott bőrért.

Kétség kívül a legkedvesebb termékem a Barnängen Oil Intense finom tusolókrém és az Oil Intense hidratáló testápolótej. Kifejezetten száraz bőrre fejlesztették ki, Vadrózsa-olajat és 7% Cold Cream-et tartalmaz, és teljes mértékben szilikonmentes. Nagyon kellemes, intenzív illata van, imádok vele tusolni, nagyon krémes állagú, amiből szinte csak pár csepp is elég egy kiadós tusoláshoz. A pumpás testápoló ugyanolyan intenzív illatú, lágy állagú, azonnal beszívódó krém. Aki testesebb krémet keres, az a tégelyes testbalzsamot válassza. Nagyon jó szívvel ajánlom őket! Nem kell az áruktól megijedni, tényleg kevés is elég belőlük, így abszolút megérik az árukat. Minőségi cucc 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter