Támogassuk a kisvállalkozásokat, hazai kézműveseket!

Támogassuk a kisvállalkozásokat!
Van egy csoport a facebookon, a Vegyél hazait!, amihez csatlakoztam, de soha nem vettem onnan semmit. Ellenben nagyon szeretek kisvállalkozásokat, kis kézműves “művészeket” támogatni, így sokszor veszek dekortermékeket ügyes kezű ismerőstől vagy a neten/Instán talált oldalakról.
Nem igazán szeretnék tekeregni, így adott, hogy online rendelem meg, amit szeretnék karácsonyra, és úgy döntöttem, hogy egyedi termékeket szeretnék, kis webshopból, ezért végigmazsoláztam a NeilaCare kínálatát, és csak azért 4 termékkel zártam a shoppingot, mert sajnos véges a bankkártyám kerete????
Kitaláljátok, hogy a 4 termékből melyiket szántam magamnak? (Mert naná, hogy nem bírtam ki…????).
Támogassuk a hazai kisvállalkozásokat (is), hogy ne omoljon itt össze a teljes gazdasági rendszer…igen, még mindig nem tudtam megemészteni, hogy a Promod és a Camaieu kivonult Magyarországról, pedig esküszöm, nem rajtam múlott, vagyonokat hagytam náluk…????
☝???? tipp: ha vásárolni szeretnétek, először regisztráljatok, nehogy úgy járjatok, mint én, aki későn vette észre, hogy kapott 10%-os kedvezménykupont a vásárlásához…
☝????tipp 2: most szinte féláron kaphatók a Mokoto testolajok!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter