Salvatore Ferragamo Signorina Libera – videó

A Salvatore Ferragamo új női illatot dob piacra Signorina Libera néven. A Signorina Libera a 2012-es, nagy sikerű Signorina új, tavaszi változata.

A pézsmás virágos illat azt ígéri, hogy “energiával vesz körül” és “ragyogóvá tesz”. Az illatjegyek között körte, bergamott, elemi, rózsa, szilva nektár, írisz, rózsaszín cukor, kasmírfa és ambroxán található.

A Signorina Libera egy virágos pézsmás gourmand illat. A Signorina a benned és a körülötted lévő nők tiszta kifejezése. A szabadság, a nőiesség és a testvériség szimbóluma. Olyan jegyek és álmok kortárs keveréke, amelyek inspirálnak és erőt adnak nekünk az öröm, a bizalom és az összetartozás által.

Signorina Libera: Az energia és a ragyogás érzése, meghívás minden nő számára, hogy kifejezzék egyedi személyiségüket és kövessék útjukat. Túl minden félelmen és előítéleten, az öröm és az összetartozás erőt adó értékeinek felkarolásával. Energikus, lédús és fűszeres csúcs, hogy kifejezze a kezdeti intrikát, míg a szív a gazdag orris, a rózsa és a függőséget okozó rózsaszín cukor mélységét és csábítását hozza. A pézsmás, merész hátsó rész egy kis érzékiséget ad hozzá, de igazi szignatúra, hogy biztosítsa, hogy kiemelkedik a tömegből.

A Ferragamo Signorina Libera 30, 50 és 100 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben lesz kapható.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter