Ralph Lauren Polo Earth sorozat

Remek kis sorozatot dobott össze a sportos férfiak megjelenésén sokat dobó Ralph Lauren. A Polo sorozat ugye igen népszerű (Red, Green, Blue), az új Earth viszont reflektál arra, ami napjainkban ultra trendi: a természetközeliség.

A Ralph Lauren 2023-ban bevezette a Polo Earth Antilles Vetiver, a Polo Earth Moroccan Neroli és a Polo Earth Provencial Sage illatokat. Mindhárom uniszex illat a 2022-es Polo Earth flankere. A céltudatos illatok, a Polo Earth kollekció a természetességet, a fenntarthatóságot és a luxust egyesíti egy modern illatban, amely az illatok következő generációját képviseli.

Polo Earth Antilles Vetiver ~ Fás citrus. “A Vetiver Heart ikonikus sötét és füstös aspektusait a Vanilla Bourbon lágyítja. A Zöld mandarin merész citrusos tónusaival és a Lysylang fűszeres virágosságával szemben az illat kibontakozik, hogy felfedje a ragyogó, szikrázó Vetivert. Az eredmény egy kifinomult illat, amely az Antillák Vetiver természetes, földes esszenciáját ragadja meg. Az Antilles Vetiver Eau de Toilette 7 fenntartható forrásból származó összetevőt tartalmaz: Vetiver szív, Bergamott szív, Zöld mandarin, Neroli, Vanilla Bourbon, Zsálya szív és Lavandin szív. // Teljesen kézzel szüretelt Haitin. Fenntartható forrásból származik, és élethosszig tartó tanúsítvánnyal rendelkezik, támogatva egy három faluból származó 200 vetivertermelőből álló szövetkezetet.”

Polo Earth Moroccan Neroli ~ Citrus virágos. “A Moroccan Neroli Eau de Toilette a neroli leglényegét ragadja meg a maga virágos és aromás intenzitásában. A Neroli virágzó frissessége pezsgő bergamott szívvel párosulva, a zöld mandarin pedig a levendula aromás jegyével egyensúlyozódik. Az Ambrette egy elegáns, fás-ámbrás jegyet ad hozzá, amely tökéletes harmóniát teremt a természetesség és a kifinomultság között. A Moroccan Neroli Eau de Toilette 8 fenntartható forrásból származó összetevőt tartalmaz: Ambrette, Bergamott szív, Bourbon Geranium szív, Diva Levendula szív, Vetiver szív, Zsálya szív, Zöld mandarin és Neroli. Ez utóbbi Marokkó északi régióinak narancsfáiból származik. Kézzel szedik a helyi közösségek, akik a rügyeket meghagyják, hogy támogassák a jövőbeli termést. A neroli termesztése megbízható bevételi forrást biztosít a régióban.”

Polo Earth Provencial Sage ~ Fás citrusfélék. “A Provencial Sage-t a dél-franciaországi Provence gazdag öröksége és buja botanikus kertjei előtti tisztelgésként hoztuk létre, amely terület a parfümkészítés szülőhelyeként ismert. A helyi közösségek tagjai által betakarított, fenntartható módon beszerzett zsályaszívünk támogatja a régió gazdaságát és a gazdák küldetését, hogy javítsák és csökkentsék környezeti hatásukat. A Provencial Sage Eau de Toilette 7 fenntartható forrásból származó összetevőt tartalmaz: Bergamott szív, Zöld mandarin, Vetiver szív, Zsálya szív, Lavandin szív, Diva levendula és Bourbon geránium szív.”

A Ralph Lauren Polo Earth Polo Earth Antilles Vetiver, Polo Earth Moroccan Neroli és Polo Earth Provencial Sage 10, 40 és 100 ml Eau de Toilette-ben, valamint 150 ml-es utántöltőben kapható.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter