Kenzo L’Eau Kenzo Sunlight Edition Limitée

Itt az új, “nyári” L’Eau Kenzo, egyből férfi és női változatban!

A KENZO PARFUMS bemutatja új női illatát, a L’Eau Kenzo Sunlight Limited Edition parfümöt.

A L’EAU KENZO-t továbbra is a nagylelkű természet ihlette. Megragadja a virágok, a gyümölcsök, a frissesség és a boldogság illatát. A KENZO megragadja ezt a napsütéstől és színektől kirobbanó vizet, a bőrrel való találkozáshoz.
Huszonhét évvel a L’EAU Kenzo Pour Femme megjelenése után Olivier Cresp újraértelmezi ikonikus alkotását. Ezt az új eau de toilette-t egy bőséges lótuszvirágcsokor írja alá. Ezt a citrom könnyed jegyei egészítik ki, amelyek a cédrusfa alapon nyugszanak. Az Osmanthus virágok lágy, bársonyos jegyei japán eredetűvé teszik az illatot.

A formula 92,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, így ez az új női Eau de Toilette egy szebb világról alkotott elképzelésünk része.
A L’Eau Kenzo üvege a természet egyik alapvető elemét idézi: a vizet. Formáját úgy terveztük, hogy függőleges legyen, ezzel tisztelegve az élet e hihetetlen forrásának ereje előtt.
A KENZO PARFUMS elkötelezett egy szebb világ mellett. A L’Eau Kenzo Sunlight Limited Edition for Women üvegének 15%-a újrahasznosított üveget tartalmaz.

A L’EAU KENZO bemutatja új férfi illatát is, a L’Eau Kenzo Sunlight Limited Edition for Men illatot.

A KENZO WATER-t továbbra is a nagylelkű természet inspirálja. A virágok, a gyümölcsök, a frissesség és a boldogság illatát megragadva. Huszonnégy évvel a L’EAU Kenzo Pour Homme megjelenése után Olivier Cresp újraértelmezi ikonikus alkotását. Ez az új eau de toilette citrusos és vizes jegyekkel nagy lótuszleveleket fedez fel, amelyek egy Brazíliából származó szoláris mandarint ölelnek körül. Ezt a két jellegzetes összetevőt ibolyalevelek kísérik a cédrusfa alapon.
A lótuszlevél akkord tisztaságot, lágyságot idéz, és az illatot japán eredetéhez köti.

A formula 92,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, így ez az új Eau de Toilette for Men része egy szebb világról alkotott elképzelésünknek.
A L’Eau Kenzo üvege a természet egyik alapvető elemét, a vizet idézi. Formáját úgy terveztük, hogy függőleges legyen, ezzel tisztelegve az élet e hihetetlen forrásának ereje előtt.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter