Acqua di Parma Arancia La Spugnatura – parfümújdonság

Az olasz niche márka, az Acqua di Parma piacra dobta a Blu Mediterraneo Arancia La Spugnaturát, az 1999-es Arancia di Capri limitált kiadású változatát. Az Arancia La Spugnatura a 2021-es Bergamotto di Calabria La Spugnaturát követi.

Az Acqua di Parma a La Spugnatura antik módszerét vezeti be az Arancia Vaniglia citrusokba, olyan értékes esszenciák kivonásával, amelyek a gyümölcsöt teljes mélységében és gazdagságában fejezik ki. A citrom és a mandarin felemelő, napfényes jegyeit a keserű mandula jegyei és a fekete bors ropogós injekciói kontrasztálják, amelyek volument és textúrát adnak az alkotásnak. A cédrusfa enyhe érintése és a pézsma érzéki jegyei az illat alapját adják. A szicíliai narancs keserédes szimfóniáját megtestesítő, Francois Demachy parfümkészítő mester által megalkotott illat az ellentétek egyensúlya, amely meglepő illatélményt nyújt.

A porcelán üveg és kupak finomítása bonyolult kézműves eljárásokkal történik. A Blu Mediterraneo kollekcióra emlékeztető intenzív kék színbe helyezett, fényes porcelándarabokat ezután kézzel, egyedileg díszítik fehér, narancssárga és arany motívumokkal.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter