Prada Luna Rossa Ocean Eau De Parfum – parfümújdonság

Luna Rossa, a Prada vitrolás kupákon szereplő csapatának neve, mely számos illatot ihletett már. Kétség kívül a Luna Rossa Ocean EDT az egyik legnépszerűbb, így nem volt kérdés, hogy töményebb, Eau de Parfum verzióban is megjelentessék.

A Prada Luna Rossa férfias illatcsaládja az America’s Cup versenyen induló vitorlás hajóról és a “Red Moon” csapatról kapta a nevét. Ezt az illatkollekciót az extrém vitorlázás, a fényűzés, az óceáni elemek és a győzelem iránti buzgalom univerzuma befolyásolja.

A Prada 2021 augusztusában a L’Oreal új licencével piacra dobta a Prada Luna Rossa Ocean nevű parfümöt. Az eredeti levendulás jegyekkel ellentétben ez a változat púderes és finom írisz-akkordot tartalmazott. 2023-ban megjelenik a Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum, amelyet az eredeti extrém és érzéki változataként írnak le. Egy erőteljes, átalakító utazás történetét meséli el, amely új dimenziókat nyit meg.

A Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum az intenzív kifinomultság és az érzékiség érzéseit kívánja ötvözni a természetes összetevőkkel kevert technológia segítségével. A fougère, fás és földes illat élénkítő grapefruit kivonatot tartalmaz, amely a tömjén fás jegyével és gazdag vanília akkorddal párosul. Ezt fokozza az AmberXtreme molekula, amely növeli az összetevők intenzitását.

Top: grapefruit esszencia
Szív: fás tömjén
Alap: vaníliabab, AmberXtreme



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter