Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu – parfümkritika

Már olvashattatok a blogon egy beharangozót az új Lancome illatról, most ki is próbáltam, mert az írisz miatt felírtam a kívánságlistámra. Hogy rajta maradt-e vagy lekerült, ez kiderül a posztból!

Először is, ezzel kecsegtettek:

“A füge és a fekete ribizli zöld és lédús akcentusai keverednek a sambac jázmin és az írisz tízszer koncentráltabb jegyeivel, melyeket a pacsuli és a gourmand akkordok tesznek még gazdagabbá. A La vie est belle illat újragondolása, amely kiemeli annak legikonikusabb összetevőjét: az Iris Pallidát. Francia földjeinken az írisz esszenciáját a lehető legkoncentráltabb formában ragadjuk meg, hogy egy új, egyedülálló illatot hozzunk létre, amely e kivételes összetevő előtt tiszteleg.”

Bevallom, az írisz volt az, ami felcsigázott a Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu illatban, mégpedig azért, mert kíváncsi voltam, hogy egy amúgy édes pralinés illatnak hogy fog állni a púderes és végtelenül tiszta, friss írisz akkord. Nagyjából sehogy. Merthogy a kifújás pillanatában talán pár percig próbál királynőként jelen lenni a kompozícióban, ugyanakkor a leszáradást követően marad az, ami: az eredeti La Vie Est Belle. Hiába a virágosabb akkord, hiába a kissé gyümölcsösebb jegy, a markáns alap DNS jelenléte végül mégis mindent elnyom. Írisz rajongóknak nem ezt az illatot javasolom, viszont La Vie Est Belle rajongóknak javasolom, hogy szerezzék be újabb darabként.

Összetevők: feketeribizli, narancsvirág, füge, jázmin, írisz, pacsuli, gourmand akkord

Sillage: 4/5 – 2-3 fújás érezhető illatfelhőt ad

Tartósság: 3/5– rajtam 4-5 órát bírt fixen

Szexifaktor: 5/5 – Ez az, amit mostanában imádnak a férfiak, ennyi..

Elegancia: 4/5 – ízléses és kívánatos, mármint az illat is és aki viseli

Korosztály: szerintem nem tini illat, talán 20-on túl talál igazán magára

Árkategória/árérték: 50 ml 38.000 Ft körül van, ennyi egy ilyen középkategóriás designer illat



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter