Beauty-percek: napvédő krémek

Nyilván 2023-ban már nem kérdés, hogy napvédőt éjjel-nappal (na jó, csak nappal), és télen-nyáron kell használni. Napjainkban már nem szezonális termék a fényvédő, nálunk is mindig van itthon minimum 1 tubus családi fényvédő, én pedig arcra állandóan használok SPF 50-es fényvédőt. Összegyűjtöttem nektek pár jól bevált darabot.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced

Jelenleg az egyik legnépszerűbb termék, köszönhető sok-sok beauty-influencernek, akik nem győzik kiemelni a termék jó tulajdonságait. Valóban jó darab, akár arcra is használható, igazi jolly joker egy család számára.

La Roche-Posay Anthelios átlátszó védő spray

Ha nem a tengerparton ücsörgésre használod a napvédőt, hanem nap mint nap munkába menet, és nem szeretnél a decens kisblúzhoz ragacsos naptejet kenni, akkor próbáld ki a La Roche-Posay Anthelios átlátszó védő spray-t. Imádom! Nem ragad, nem tapad, és véd! Ennyi!

Bioderma Photoderm Aquafluid védő és tonizáló folyadék arca

Nem szeretek nyáron alapozót használni, ilyenkor legjobb barátaim a színezett, arca való napvédők. A Bioderma fluidja nem zsírosít, két féle árnyalatban kapható, minimális fedéssel egyenletesebb bőrszínt ad. Épp elég.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter