10 legjobb tavaszi újdonság – parfümajánló

Az idei tavasz egyértelműen a tiszta, üde, friss pézsmás jegyekről valamint az erőteljes és nőies virágos akkordokról szól. Tiszta 90-es évek vibe! Az idei illatokat a Parfum.hu online parfüméria kínálatából válogattam, a termékekért kattintsatok a nevükre!

Nina Ricci Nina Nature

A Nina univerzum legújabb, immár friss-zöld tagja. Az alma jegye nem hiányozhat belőle, csak kapott egy nagy adag fehér virágos akkordot, mint a gyöngyvirág vagy a jázmin nagyon friss pézsmás alapokkal. Nekem kell….

Givenchy Irresitible Rose Velvet

Bársonyos rózsaszirmok fás-gyümölcsös jegyekkel. A feketeribizli idén nagyon megy, ebben az illatban is főszerepet kapott. Talán a Si kistestvéreként ismerhetitek fel, jó kis tavaszi-nyári darab.

Dolce Gabbana Q by Dolce Gabbana

A Király királynője végre idén megérkezett! A D&G legújabb, férfiaknak szánt sorozata, a K végre méltó társat kapott: itt a Q (azaz Queen), a királynő. Púderes, pézsmás, citrusos illat krémes cseresznyével korunk királynőinek.

Tom Ford Rose d’Amalfi

Tom Ford rózsakertjének egyik csillogó ékköve az Amalfi rózsája. Krémes, fűszeres, púderes, testes, ugyanakkor üdén friss rózsaillat. Fenséges!

Lancome La Vie Est Belle Iris

Egyértelműen a szezon sztárja, mindenki a LVEB íriszes illatáról beszél. Mert jó! Vegyétek, ha szeretitek az íriszt.

Hermés Un Jardin a Cythére

No, kapott hideget és meleget. Nem tudja az elit parfümközönség befogadni, hogy Jean-Claude Ellena parfümőr otthagyta a Hermés parfümházat, helyébe pedig Christine Nagel lépett. A pisztáciás-zöld görög szigetek ihlette Cythere nagyon megosztó, éppen ezért kell kipróbálni és véleményt formálni.

Narciso Rodriguez For Her Forever (20 Years Edition)

Ki gondolta volna, hogy az ikonikus For Her már 20 éve van velünk? Bizony, a legtisztább pézsmás illatok egyike kitartóan szerepel a legnépszerűbb illatok között, az új verzió pedig fehér virágokban gazdag (narancsvirág, gardénia, jázmin, tubarózsa), benne pedig a legszebb Narciso Rodriguez pézsmás DNS-sel.

Mugler Angel Elixir

Az Angel már egyszer történelmet írt. Aztán még egyszer az Angel Muse-zal, aztán még egyet az Angel Nova-val. Talán itt az új csillag az Angyalok egén? Az Elixir ártatlan de erőteljes, nőies, szupererőkkel felszerelt rettenthetetlen illat fehér virágokkal, vaníliával és fűszerekkel.

Lancome La Nuit Tresor Fleur de Nuit

Macchiato, tejszínhab és fehér virágok (igen, már megint) damaszkuszi rózsával. Kellően összefutott a nyál a szánkban, ugye? A kávé akkord kissé a Black Opiumra hajaz, de a Tresor Fleur de Nuit sokkal szárazabb, erőteljesebb kávés illatot ígér.

Prada Infusion de Figue

Épp a minap próbáltam ki a Prada Infusion de Vanille-t és sajnos egyáltalán nem nyűgözött le. Mondjuk most nincs is szezonja, majd ősszel. A fügés Prada-nak azonban épp most jön el az ideje, ha a Philosykos-hoz hasonló illatot kerestek, csak tartósabb verzióban.

Melyik tavaszi újdonság keltette fel az érdeklődésedet?
25  · 25 
Szavazok!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter