Calvin Klein My Euphoria – parfümújdonság

2005-ben robbant be a maga addiktív fás-virágos illatával az Euphoria a köztudatba, majd a lendület ahhoz volt elég, hogy utat nyisson azon illatok felé, amelyek kicsit merészebben, bátrabban használják ki az addig férfiasnak tartott fás jegyeket (lásd Good Girl).

A közel 20 éves Calvin Klein Euphoria még mindig a top 10 illatok közé tartozik, ha egy végtelenül buja, érzéki és cseppet sem szégyenlős darabra vágynánk. Az orchidea vadító akkordja a vibráló gyümölcsös jegyekkel és a mély, érzéki mahagónival csodásan keveredik, ugyanakkor teszi ezt a lehető legelegánsabb módon. Calvin Klein már bizonyított a One és az Eternity darabjaival, az Euphoria pedig a portfólió legszexisebb darabja.

Ha nem is minden évben, de időnként újabb verziókkal rukkol elő a márka.

A My Euphoria, a Calvin Klein Euphoria illatcsaládjának legújabb tagja, a leírás szerint egy merész és magával ragadó illat, amely az eufória erőteljes érzéséből merít ihletet. A márka szerint az új szárnyas illat arra készült, hogy lángra lobbantja az érzékeket, és mámorító élményt kínál.

Az érzések fokozódnak. Az érzelmek szárnyalnak. Kísértések bontakoznak ki.
Az eufória minden egyes kifejezése olyan egyedi és személyes, mint az egyén.
Mi váltja ki az öröm érzését?
Mi táplálja az elragadtatásodat?
Mi az ön eufóriája?

A kompozíció egy sokrétű virágos borostyán, egyszerre füstös és édes. Az öröm és az eufória esszenciáját kínálja új módon, növelve az önbizalmat. Ez az eredeti Euphoria átdolgozása, amelyet Frank Voelkl és Nathalie Lorson fejlesztett ki, akik az új illat szívében megtartották a jellegzetes orchidea jegyet.

Zamatos gyümölcsös fekete ribizlivel nyit. A szív felé haladva a füstös fekete szezámmal együtt az orchidea flambé harmonika kerül a középpontba a kifinomult és tüzes virágos hatás érdekében. Az alapban az oud, a bambusz és a szantálfa fás keveréke kontrasztos hátteret ad a virágoknak. A mámorító illatáról ismert tubarózsa is a háttérben marad.

Top: fekete ribizli
Szív: flambírozott orchidea, fekete szezám, tuberózsa
Alap: oud, szantálfa, bambusz



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter