Beauty-percek: St. Tropez önbarnítók

Én évek óta kerülöma napot, ha tehetem, pedig kifejezetten jó, kreol bőröm van, de tudom, hogy az egész nyáron a napon aszalt bőr kiszárad, ráncosodik és nagyobb eséllyel alakul ki rajta melanoma. Szóval csak nagyon módjával napozok. Helyette inkább önbarnítókat használok, amelyek ma már teljesen mást nyújtanak, mint pár évvel ezelőtt.

A St. Tropez nem véletlenül az Egyesült Királyság legnépszerűbb önbarnító márkája, hisz története egészen 1996-ra nyúlik vissza, amikor is elsők között kezdett barnító termékeket kínálni. Több, mint 27 év tapasztalattal és számos díjjal a háta mögött a St. Tropez az önbarnítás vitathatatlan címvédőjévé vált világszerte, 8 másodperceként egy termék eladásával.

A márka új nagykövete, Ashley Graham, a gyönyörű plus-size modell pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy mindannyian ragyoghassunk kívül-belül! Legyen szó a ragyogás bármely formájáról is, a St. Tropez termékei között mindenki megtalálhatja a saját bőrtípusának, bőrszínének vagy életstílusának megfelelőt. 

„Az önbarnítás lényege nem is az, hogy milyen lesz tőle a bőrünk, hanem az, hogyan érezzük magunkat tőle.”

A barnulni vágyók számos barnító formula közül válogathatnak: önbarnító hab, gél, szérum, testápoló vagy akár arcpermet. Bármelyik St.Tropez termékre is esik a választásunk, a mennyei trópusi illat, a ragyogó bőr és az akár 10 napig tartó egyenletes barnaság garantált!

A St.Tropez folyamatosan feszegeti saját határait, hogy maximális barnulási élményt nyújthasson mindenkinek. A szolárium és az UV sugárzás káros hatásai nélkül biztosított tökéletes napbarnítottságon, az egészségesebb bőrszínen és az egész évben tartó magabiztosságon kívül, a márka a környezettudatosságot is szem előtt tartja. Mindegyik önbarnító újrahasznosítható palackba van zárva, melyek újrahasznosított műanyagból készültek. 100%-ban tiszta, vegán-barát és természetes barnító hatóanyagokat tartalmaznak a termékek, ezzel hozzájárulva a tudatos szépségápoláshoz.

2023-ban is újdonságokkal készült a márka rajongói számára

St.Tropez Self Tan Luxe Body Serum / önbarnító szérum testre

A St.Tropez Luxe Whipped Creme Mousse & Tan Tonic Glow Drops globális sikerét követően az ÚJ Luxe Body Serum egy forradalmi kollagénserkentő összetevő segítségével egészíti ki a tudományosan is alátámasztott bőrápoló hatású önbarnító termékcsaládot. A niacinamiddal, hialuronsavval és B5-vitaminnal dúsított testszérum hidratálja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és egyenletes bőrtónust és árnyalatot biztosít. Forradalmi kollagénserkentő összetevővel feszessé és simává teszi a bőrt. Ultrakönnyű, nem ragad és egyszerűen alkalmazható. Pillanatok alatt megszárad, így lemosni sem kell. Csíkmentes barnulást érhetsz el vele.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, 100%-ban természetes barnító hatóanyaggal készült és minden bőrtónusra alkalmas.

19.990Ft / Douglas Parfümériák, douglas.hu, lovebrands.hu

St.Tropez Self Tan Berry Sorbet Mousse / önbarnító hab testre

Az ikonikus St. Tropez Classic Bronzing Mousse Önbarnító hab most ellenállhatatlan gyümölcsös illatban is elérhető!
A könnyen használható, természetes barnaságot eredményező hab piros gyümölcs, rózsa és meleg vanília illatával garantáltan levesz a lábadról. E-vitaminnal gazdagítva a hosszan tartó hidratálásért és az egészségesebb bőrért. Az elragadó aranyszínű barnítóhab könnyen felvihető, csíkmentes, és alkalmazkodik az egyéni bőrtónusodhoz. A többszörösen díjnyertes habformula könnyű, nem ragadós, és hidratáló jojobával és bőrápoló hatóanyagokkal van dúsítva, hogy akár 10 napig tartó barnaságot biztosítson, amely egyenletesen halványul. A legjobb választás, ha megbízható eredményre vágysz vagy újnak számítasz az önbarnítás világában.
100%-ban tiszta, vegán formula, állatkísérletektől mentes és természetes eredetű barnító hatóanyagokat tartalmaz.

18.990Ft / Douglas Parfümériák, douglas.hu, lovebrands.hu

St.Tropez Self Tan Award Winning Kit

A tökéletes szett az önbarnításban kezdőnek számítók részére. Hozz létre hibátlan, természetes és egészséges megjelenésű barnaságot egész évben globális bestsellereinkkel. Ebben a készletben megtalálod a méltán híres Express Bronzing Mousse Önbarnító habot applikátor kesztyűvel és az új Gradual Tan Classic Medium/Dark Önbarnító testápolót. Ezek a termékek minimális idő alatt professzionális eredményt adnak, akár napi hidratálási rutinba kezdesz, akár 1-3 órád van csak a tökéletes barnaság eléréséig.

A szett tartalma:
1 db St. Tropez Express Bronzing Mousse Önbarnító hab 200ml
1 db St. Tropez Gradual Tan Classic Medium/Dark Önbarnító testápoló 200ml
1 db Applikátor kesztyű

26.990Ft / Douglas Parfümériák, douglas.hu, lovebrands.hu



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter