Beauty-percek: Lush tavaszi újdonságok

Nagyszerű tavaszi újdonságokkal jelentkezett a Lush, egytől egyig kipróbáltam, és szívből ajánlom nektek is!

Először is, ezt nézzétek!

Wow, Karma illatú illatgyertya, álmaim netovábbja teljesült! És az illata egy az egyben valóban a megszokott Karma illat! Nem kell órákig égetni ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat, szóval megéri az árát, ami egyébként 5490 Ft, és ide kattintva tudod megvásárolni!

Évek óta a nyári sminkem markáns alapját, ha nem az egyetlen tényezőjét alkotja a kék szempillaspirál. A tavaszi újdonságok között most 3 árnyalatban találtok pucér szempillaspirált. Meghökkentő, ugye? Pedig működik! Szóval mondom a tutit: először is végy egy fekete, kék, rózsaszín vagy barna Lush pucér szempillafestéket innen: Lush pucér szempillaspirál. Aztán vedd ki a papírdobozból a henger alakú festéket. Ne vedd le róla a védőcsomagolást, különben a kezed is olyan lesz. Válassz a 3 spirál közül egyet (nekem a képen látható kefe vált be a legjobban hosszú pillákhoz). A kefét jól(!) vizezd be, akár többször is a folyamat során. A vizes kefét dugd a festék közepébe és próbáld festéket dörzsölni a kefére. Azt írják, hogy forgasd, de én ezt nem ajánlom, mert nagyon gyenge a kefe feje, és én is azonnal beletörtem. Szóval a lényeg, hogy tényleg vizes legyen a festék, mert így jut fel a kefére, a keféről meg a pilládra, ahol hamar megszárad. Innentől rétegezhető! Az én szempillámon tartósnak bizonyult, nem potyogott le. Jó móka lesz nyárra!

Ez az Ocean árnyalat. A szemem alatt nem azért kék, mert elmaszatolódott, hanem mert kék szemhéjfestékkel mentem rá 🙂

Ha te is szereted az otthonodat illatosítani, akkor a szilárd aromaolajokat mindenképp ki kell próbálnod! Törj egy kockát, dobd az aromalámpába vagy párologtatóba és 5-6 órán át isteni illat lesz a lakásban. Én a Va Va Voom illatot próbáltam eperrel, jázminnal és lime-mal. Ha pedig egy forró fürdőbe dobod, máris kész az aromás-olajos fürdő! Itt találod: https://www.lush.com/hu/hu/p/va-va-voom-lush-melt


A tavaszi újdonságokat keressétek a Lush üzleteiben vagy a Lush online webshopjában: https://www.lush.com/hu/hu



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter