Prada L’Homme Prada – parfümújdonság

2016 nyarán-őszén jelent meg a legújabb Prada parfümpáros L’Homme Prada és La Femme Prada néven. Itt olvashattok bővebben az illatok előzményeiről, és a női párról bővebb kritikát.

“A L’Homme Prada küldetése a férfi identitás kettősségének tükrözése. Egy illat, párok, ellentétek, külön, együtt, egymás mellett. Hűvös távolságtartás, amelyet lágyan ölelő érzékiség ellensúlyoz. A hagyományos férfi karaktert nőies jegyek egészítik ki, finom rétegekben hozzáadott minőségű összetevőkkel. Megérkezett a L’Homme Prada.”

020_049_B

 

Az illathoz tartozik az a történet, miszerint a Prada volt az első, aki  saffiano bőrt kezdett el használni, ez mára már a márka egyik stílusjegyévé vált, ezért nem meglepő, hogy az új L’Homme Prada jellegzetes, félbe vágott henger alakú üvegét ez a bőr borítja. A fekete-fehér színek játéka az első Prada butik ikonikus sakktábla mintázatát utánozza, valamint megtalálható az üvegen az elmaradhatatlan Prada logó, amely 1919 óta jelképezi a márkát. A L’Homme Prada egy ámbrás illat, teleszőve Prada DNS-sel, hiszen a ház két ikonikus összetevője az írisz és az ámbra, amely most először találkozik össze egy Prada férfiaknak szánt parfümben.

HOMME_INGREDIENTS
Összetevők

Olyan, klasszikusan férfias összetevők találhatóak meg az illatban, mint a neroli, geránium és pacsuli, csak modern interpretációban. Érzéki és légies szövetsége az ámbrának és írisznek. Klasszikus fougere parfüm, olyan további alkotóelemekkel, mint bors, viola, cédrus.

A következő kiszerelésekben lehet kapni:

Eau de Toilette 50, 100, 150 ml.

Az új parfümpáros oly exkluzív (én is először a reptéri duty free shopban tudtam kipróbálni), hogy Magyarországon kizárólag 10 Douglas parfümériában kapható: Mamut, Árkád, Westend, Váci, Aréna, Mom, Allée, Kecskemét, Győr, Debrecen.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter