Beauty-percek: Madison absolute beauty room

Ez az év számomra a megújulás éve lesz, minden szempontból. Idén kerek szülinapot ünnepelek…ez pedig azt kívánja, hogy számot vessek magamról, és tanulva hibáimból jobbá tegyem magamat és a környezetemet (ennek keretében a blog is meg fog újulni). Idén január közepén az első lépéseket már meg is tettem: az arcbőrömnek bizony kijár az extra törődés. Bevallom, amióta megszületett a kislányom, kozmetikus alig látott, és ez bizony meglátszott a bőrömön. pár hónapja újra dolgozom, Polli oviba jár, és a kismama éveknek vége, itt volt az ideje visszarázódnom a régi kerékvágásba.

madison parfüméria parfümblog

Ha arckezelés, akkor nálam a kategória csúcsa a Madison parfüméria “absolute beauty room”-ja, és a kezeléseknél felhasznált, valóban luxus minőségű kozmetikai szerek, krémek. Gyakorlatilag a Madison kozmetikai kabinjában a leginnovatívabb csúcstechnológiákat alkalmazza a szakképzett kozmetikus, a választék-kínálat palettája pedig olyan széles, hogy bárki megtalálhatja azokat a kezeléseket, amelyek bőre számára a legtökéletesebbek. Én Orsira, a Madison kozmetikusára hagyatkoztam, aki megvizsgálta a bőrömet, és szakszerűen ajánlott hozzá kezelést, termékeket. Nem hittem volna, de sok újdonság volt, amit megtudtam a bőrömről, pedig azt hittem, hogy e téren már mindent tudok.

Az arckezelések négy csúcsmárkával választhatóak, amelyeknek termékei kifejezetten szalonkezelésre készültek. A sokak által már ismerős By Terry arckezelés a rózsa erejével (2 éve egy ilyen kezelés fiatalított rajtam hónapokat), Sepai arckezelések, amelyek a különleges tune-in technikának köszönhetően kivételesen személyre szabott bőrápolási koncepciókkal, az Ivo Pitanguy arckezelés, amely kutató-orvosi fejlesztés eredményeire alapozott hatóanyagokkal, és a Cellcosmet, a sejtszintű kozmetikai kezelés csúcsa a biológiailag aktív anyagokkal fejtik ki áldásos hatásukat a kezelések során. Én a Cellcosmet revitalizáló anti-aging arckezelésben részesültem, benne klasszikus kozmetikai arctisztítással és szemöldökszedéssel. Szóval kerek kezelés volt, minden szempontból.

A kabin elszeparált, távol a parfüméria esetleges zajától, illataitól, kellemesen meleg, félhomályos, barátságos. Az ellazulást elősegítette a halk zene is, és az a meghitt légkör, amit Orsi, a kozmetikus teremtett. Nem zavart meg bennünket senki, nem volt a kozmetika átjáróház, mivel egyszemélyes kabin, nem “ügyködött” mellettünk fodrász vagy műkörmös, egyszóval kifejezetten kellemes és nyugodt volt a légkör. Őszintén? Ez jár egy arckezeléshez, hiszen az ember feltöltődni vágyik ilyen alkalomnál. Körülbelül két órás kényeztetésben volt részem, és igen, még a nagyon alapos bőrtisztítás (leánykori nevén nyomkodás) is kifejezetten gyengéd volt, de alapos! Roppant szimpatikus, hogy egy arckezelésnél a nyakat, vállat és dekoltázst is kezelés alá veszik, hiszen az arcbőr mellett ezek a területek is szabadon vannak túlnyomórészt.

cellcosmet parfümblog

“A Cellcosmet és Cellmen sejtszintű kozmetikai kezelései biológiailag aktív formában stabilizált sejteket tartalmaznak, melyek 97%-ban megtartják természetes tulajdonságaikat, ezáltal hatékonyabbak is. A celluláris kozmetika kialakulásától, az 1980-as évektől kezdődően, Svájc élen jár a kutatás-fejlesztés területén. A sejt-terápia alapítója, Paul Niehans svájci származású tudós. A Cellcontroll módszer feltalálása pedig tanítványától, Dr. Alfred Phister-től (1910-1990) ered. A módszernek köszönhetően, melyet a Cellcosmet & Cellmen termékekben alkalmaznak, a sejtek stabil formában aktívak képesek maradni. A Cellcosmet termékek intenzív revitalizáló hatással bírnak, és 75%-ban aktív hatóanyagokat tartalmaznak. Megtalálhatóak bennük növényi – és tengeri kivonatok, valamint 100%-ban természetes illóolajok.”

Az az igazság, hogy bár számtalanszor jártam már a Madison parfümériában, sosem akadt meg a szemem az impozáns Cellcosmet kínálaton, és nem is ismertem a kezelés előtt a márkát. Nos, most már tudom, hogy ég és föld egy hagyományos, drogériákban kapható termék és a Cellcosmet között a különbség. A kezelés után a bőröm elképesztően puha, bársonyos és ruganyos lett, azt vettem észre, hogy egyfolytában az arcomra, dekoltázsomra téved a kezem, mert isteni érzés volt ez a bársonyos puhaság. Nem csak én vettem észre a változást, hanem gyakorlatilag mindenki, aki kontaktba került a bőrömmel (értsd: puszit adott, kapott… : ), egytől egyik mindenki megjegyezte, milyen puha és finom tapintású a bőröm. A Cellcosmet termékek közül most a sensitive megjelölésűek kerültek a bőrömre (van intensive, preventive, concentrated, a bőr típusához igazodva). Külön piros pont, hogy az uraknak külön termékcsalád (Cellmen) áll rendelkezésre, elvégre más igényei vannak egy férfi bőrének, mint egy nőnek. A sejtszinten aktív hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés hatása nem csak 1-2 napig tartott, hanem tovább is, nyilván tartós hatást akkor érhetnék el, ha az itthoni krémeimet, arcápoló készítményeimet lecserélném Cellcosmet termékekre. Ami késik, nem múlik 😉

Szívből ajánlom nektek a Madison arc – és testkezeléseit, a rendkívül széles palettáról a parfümériában érdeklődhettek (Budapest, Andrássy út, Opera szomszédságában), a Madison facebook oldalán vagy pedig itt.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter