Prada Candy Kiss – parfümújdonság és parfümkritika

Nagy Prada és Prada Candy rajongó vagyok – erről már olvashattatok bőven a blogon itt és itt -, úgyhogy nem volt kérdés, hogy a Candy kollekciómba muszáj beszerezni a legújabb darabot, a Candy Kiss-t.

“Csókol, Candy!”

Valahogy ez a szlogen kattog az agyamban, ahányszor viselem az új Candy Kiss-t, amelyet nem más ihletett, mint a csókok özöne: édes, buja, pikáns és cuki, így ebben a sorrendben.

prada candy kiss 3 parfümblog

És hogy miben más a Candy Kiss a sima Candy-től? A Candy sikerének titka a puha-púderes-pézsmás akkordok édes, karamelles (égetett cukros) ízesítése, amelyet a benzoin mélyít el, és tesz pikánsan füstössé (szerintem ez benne a “Prada akkord”). Az új Candy Kiss a pézsmát, és annak puhaságát, tisztaságát lovagolja meg. Pézsma mindenütt! A fejjegyben, a szívjegyben és az alapjegyben. Gyakorlatilag ettől az illat kvázi lineárissá válik, azaz nagy meglepetések nem érnek minket a leszáradásnál, végig a pézsma dominál. A tiszta, nőies narancsvirág a szívjegyben kiegészítésként csendül fel, míg a vanília beédesíti ezt a púderes aromát. Csajos, fiatalos illat, kevésbé érett, mély, mint a sima Candy, de ez is volt a cél. Én kissé hiányolom azt a füstösséget, amit a Candy-ben úgy szerettem, viszont enélkül inkább könnyedebb, tavasziasabb illattá válik a Candy Kiss. Ennek ellenére nem kötném szezonhoz, bármikor hordható darab.

prada candy kiss parfümblog

Prada Candy Kiss kampány arca Lexi Boling, fotósa pedig a legendás Steven Meisel, és egy egészen jó kis anyagot hoztak össze, Lexi tökéletesen hozza a Candy Kiss girl-t. 🙂

Egy kis ízelítő a Candy Kiss hangulatából:

A Candy család immáron 4 illatból áll: Prada Candy, Prada Candy L’Eau, Prada Candy Florale és Prada Candy Kiss, az üvegük is egységes, csak a kupakok és az üvegen lévő “szalag” színe különbözik.

prada candy kiss 2parfümblog

A Candy Kiss 50 és 30 ml-s változatban kapható a nagyobb parfümériákban.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter