Parfümújdonságok, melyeket érdemes kipróbálni!

Sajnos egyszerűen nem tudok nektek mindig naprakész újdonságértesítővel szolgálni, mert gyakorlatilag naponta 10-15 parfümről posztolhatnék, és erre (még) nincs kapacitásom. Most azokat az újdonságokat hoztam nektek, melyeket már kereshetitek a hazai parfümériákban!

Giorgio Armani Code Satin

Újabb Code…futtában kipróbáltam, nem voltak rosszak az első benyomásaim. Édes, kakaós, pralinés, és valóban selymes illat.

Armani-Code-Satin-Parfüm

Jimmy Choo Illicit

Annyira nem új, mert már lassan itt a Flower változata is, de még nem volt róla egy hírmorzsa sem a blogon. Szóval tudom, hogy nagyon sokan szeretik Jimmy Choo illatait, az új Illicit mézes-ámbrás puha illat, melyben gyömbér, narancs és szantálfa is helyet kapott. Még nem próbáltam, de a mézes parfümök erősen izgatnak, úgyhogy hamarosan bővebben róla!

illicit parfüm

Gucci Bamboo

Nekem nagyon bejön ez a virágos, finoman citrusos, enyhén zöldes karakterű illat, mindenképp beszerzek belőle egy üveggel. Bambusz nincs benne, annál inkább ylang-ylang, bergamott, narancsvirág, liliom, vanília, szantál, pézsma.

gucci bamboo parfüm

Bvlgari Goldea

Már ódákat zengenek az Arany Istennőről, melyben a fehér virágok delejes illata vegyül a füstös pacsuli és az érzéki pézsma-ámbra kettőse mellett.

bvlgari goldea parfüm

Trussardi My Scent

No, erről a csodás kis illatról hamarosan olvashattok bővebben a blogon. Kaptam egy kedves ismerősömtől egy üveggel, és meg kell, hogy mondjam, nagyon szeretem viselni. Érzéki, modern virágos illat, krémes-dinamikus és eleven alapokon.

trussardi my scent parfüm

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter