Beauty-percek: Max Factor újdonságok

Újabb Youtube videó és újabb beauty termékek a Parfümblogon! 🙂

max factor parfümblog

A parfümökön kívül a beauty világ is közel áll hozzánk, ezért is született meg a “beauty-percek” rovat, ahol kiélhetjük e szenvedélyünket is, szerencsére mindig akad tesztelni való és izgalmas újdonság. Február 18-tól kapható a nagyobb drogériákban a Max Factor két újdonsága.

Rájöttem, hogy minden nőnek kell minimum egy darab, klasszikus vörös rúzs. Eddig bajban voltunk, mert sajnos nem mindegy, hogy milyen annak a bizonyos vörös rúzsnak az árnyalata..nos, a Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe ajakrúzsai között bárki megtalálhatja a számára legtökéletesebb árnyalatot. A négy rúzst tartalmazó kollekcióban a kedvencem  – és amit én is viselek – Marilyn ikonikus árnyalata, a Ruby Red, mely gyakorlatilag mindenkinek jól áll, higgyétek el, ha egyszer felteszitek, nem akartok többé mást használni! Nagyon komfortos az ajkaimon, nem szárít, nem ragad, nagyon finom (citrusos és vaníliás, nyami) illata van, és természetesen tartós, rajtam kibírt minimum 6 órát is.

FullSizeRender

Jó alapozót találni művészet, én is erősen keresgéltem! Nyáron BB vagy CC krémet használok, vagy ha éppen nincs különösebb programunk, de ha fontos, hogy kifogástalan legyen a megjelenésem, akkor sajnos szükségem van minimum közepes fedésű, tartós alapozóra, ami nem maszk hatású. Az új Max Factor Miracle Match alapozó pontosan ezt a két szempontot ötvözi: vékonyan vagy normál mennyiségben adagolva halvány, bőrszínt kiegyenlítő hatása van, míg erősebben adagolva látványos fedést és alapozást biztosít. Nincs illata (ez nagy szó, mert nem szeretem az illatosított alapozókat), tartós, és hidratáló hatású, szeretem használni.

Itt pedig egy kis szösszenet – videóüzenet…nézzétek el, hogy telefonnal csináltam, és persze, hogy álló videót… :/

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter