YSL Black Opium Nuit Blanche – új parfüm

Ejha, 2014-ben debütált a Black Opium, most – így 2016 januárjában – már a 3. változatát ismerhetjük meg: Black Opium Nuit Blanche. Az ős-Opium rajongók minden egyes változat (flanker) megjelenésekor a fejüket fogták, akkor meg főképp, amikor az Opium esett át egy jó alapos ráncfelvarráson. Sokan nem értették az új, Black Opium megjelenésére mi szükség. A válasz: egyrészt az Opium márkanevet kell szinten tartani, másrészt tudomásul kell venni, hogy az Opium a mai fiatalok számára csöppet sem vonzó illat, így egy fiatalosabb változata bevezeti a használójukat az Opium világába – annak ellenére, hogy köze sincs az Opiumhoz a Black-nek.

YSL Black Opium Nuit Blanche parfüm

Kanyarodjunk is vissza a változatokhoz. Tavaly jelent meg a Black Opium Eau de Toilette, idén pedig a Black Opium Nuit Blanche, mely

“egy évente megrendezett nyári fesztivált jelenít meg Párizsban, amely egész éjjel tart. Az illatot az a város ihlette, mely soha nem alszik, a titokzatos és kiszámíthatatlan éjszaka, mely alatt bármi megtörténhet.”

Nézzük meg, milyen is ez:

Összetevők: rizs, kávé, vanília, bors, narancsvirág, pézsma, pézsma, szantál.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter